Összehasonlító fül

iFlight MegaBee V2 HD Whoop BNF w/ DJI Digital HD FPV Air Unit kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegész


search

iFlight MegaBee V2 HD Whoop BNF w/ DJI Digital HD FPV Air Unit

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
iFlight

Ár: 175 990 Ft
Akciós ár: 149 900 Ft
Új típus V2 RAKTÁRON!


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

iFlight MegaBee V2 HD Whoop BNF w/ DJI Digital HD FPV Air Unit

 

The MegaBee V2 HD Frame was designed for the DJI Digital FPV System. It is also suited for a 3-inch propeller power system and flight controllers. The MegaBee HD quad design makes installation and maintenance easy. With the 3-inch propeller power system, users are ensured a super great flying experience. Soft TPU material helps to protect the camera and antenna in the event of a crash.

The MegaBee HD Quad BNF features the amazing new DJI FPV system, this quad makes flying FPV truly breathtaking. With the 720p video shown at 120fps through the goggles, DJI has set the bar at a new high for clarity and image quality in an FPV system. 

 

Features

- No Prop in view

- Prop guards to protect the sensitive environment or yourself

- Equipped with SucceX-D Mini F7 Stack 

- Bind and Fly Built and test flown by our Pilot Team

- Equipped with the DJI FPV Air Unit -Bind and Fly

- Buttery-smooth 720p 120fps FPV feed

- Pre-tuned with smooth freestyle settings

- Full 3K Carbon Fiber airframe with chamfered arms

- Equipped with XING 1408 3600KV motors

- Weight: 295.8g (without battery)

 

MegaBee V2 HD Quad BNF Included Components and Parts

- 1x prebuilt and tested MegaBee HD Quadcopter

- 1x MegaBee HD Frame

- 1x DJI Digital HD FPV Air Unit (FPV Camera + Air Unit Module)

- 1x TPU Bracket for DJI Air Unit Module

- 1x TPU Antenna holder for DJI antenna

- 2x TPU camera side plate soft mount

- 1x iFlight Lipo Strap 

- 2x Gemfan 75mm (Set of 4 - Color May Vary)

- 4x XING 1408 Motor 

- 1x SucceX-D Mini F7 Flight Controller (updated 5th Oct 2019)

- 1x SucceX-E Mini 35A 4-in-1 ESC BLheli-S 2-6S (updated 5th Oct 2019)

- 2x DJI FPV Air Unit Antenna (MMCX 90° - Pair) (From Air Unit Packaging)

 

Additional Suggested Parts

*DJI HD FPV Goggles

*Radio Controller

*DJI Remote Controller (Mode 2)

*Battery (4S 850mAh 4S 1300mAh

 

Important

The DJI Remote Controller is recommended for beginners since you won't need to set up another receiver, but it is also optional in this BNF drone because it is NOT required in order to use the FPV system. If you don't choose to use the DJI Remote Controller, you can choose a receiver option for your transmitter. and then bind to your own radio as usual.

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez