Összehasonlító fül

iFlight MegaBee HD FPV Cinewhoop Frame for DJI Air Unit kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és


ESC
search

iFlight MegaBee HD FPV Cinewhoop Frame for DJI Air Unit

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
iFlight

Ár: 35 990 Ft
RAKTÁRON!


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

iFlight MegaBee HD FPV Cinewhoop Frame for DJI Air Unit

 

Product Description

The MegaBee HD Frame was designed for the DJI Digital FPV System. It is also suited for a 3-inch propeller power system and flight controllers. The MegaBee HD Frame design makes installation and maintenance easy.With the 3-inch propeller power system, users are ensured a super great flying experience. Soft TPU material helps to protect the camera and antenna in the event of a crash.

Features:

- Lightweight frame that can take some hits

- Prop guards to protect the sensitive environment or yourself

- Full-size mount + TPU case; DIY is out!

 

Package Included:

-1 x MegaBee HD FPV Frame Kit 

-4 x MegaBee HD Ducts

-4 x TPU landing mount

-1 x Front low carbon protective mount

-1 x TPU Antenna mount for DJI antennasPackage Included:

-1 x MegaBee HD FPV Frame Kit 

-4 x MegaBee HD Ducts

-4 x TPU landing mount

-1 x Front low carbon protective mount

-1 x TPU Antenna mount for DJI antennasCímkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez