Összehasonlító fül

Használt/teszt DJI FPV Combo drone set Dronexpert.hu - minden, amire a drónozáshoz szükséged lehet! DJI drónok, drón kiegészítők és drón tartozékok széles választékban webáruházunkból akár azonnal, raktárról.


search

Használt/teszt DJI FPV Combo drone set

Cikkszám:
56382
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
Dji

Ár: 498 900 Ft
Akciós ár: 469 990 Ft
Használt/teszt DJI FPV Combo drone set Akkumulátorában 9 töltéssel


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Használt/teszt DJI FPV Combo drone set
Akkumulátorában 9 töltéssel


Csomag tartalma:
ⅹ1 DJI FPV Goggles V2 videószemüveg
ⅹ1 DJI FPV Intelligens akkumulátor
ⅹ1 DJI FPV Goggles akkumulátor
ⅹ1 DJI FPV AC töltő adapter
ⅹ1 DJI FPV Drone
ⅹ1 DJI FPV Remote Controller 2
ⅹ4 DJI FPV Propeller
ⅹ2 DJI FPV Landoló láb
ⅹ1 DJI FPV Gimbal Camera
ⅹ1 DJI FPV Gimbal Protector
ⅹ2 DJI FPV Irányító kar
ⅹ4 DJI FPV Goggles Antenna (Dual Band)
ⅹ1 DJI FPV Goggles tápkábel (USB-C)
ⅹ1 DJI FPV Goggles szivacs párna
ⅹ1 DJI FPV Goggles fejpánt

Repülj eddig lehetetlennek tűnő módokon! Soha nem vesztettük el szenvedélyünket a repülés iránt, és a DJI FPV-vel ezek a szenvedélyek valósággá változtatták a képzeletet. Ezzel a magával ragadó és intuitív repülő eszközzel kitolhatod a repülés határait!

Az FPV még soha nem nézett ki ilyen jól
Karcsú és aerodinamikus, a DJI FPV erőteljes meghajtásával, akkumulátor-élettartamával és szélállóságával a rendszer pont annyira teljesítőképes, mint amennyire lenyűgöző látványt nyújt!

 

 


Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez