Összehasonlító fül

Használt GoPro Hero 7 Black akciókamera kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beü


ESC
search

Használt GoPro Hero 7 Black akciókamera

Cikkszám:
1342
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
GoPro

Ár: 128 490 Ft
Akciós ár: 79 990 Ft
a legújabb Gopro Hero 7 Black kamera újításai, mindenkit lenyűgöznek, hiszen olyan funkciókat kapott ez a GoPro kamera, melyeket eddig ebben a kategóriában még nem láthattunk. A legújabb GoPro Hero 7 Black leginkább olyan modern újításokat kapott, melyekkel sokkal könnyebben feldolgozhatók a felvételek, mint eddig bármikor!


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A GoPro nem rég bemutatta három új akciókameráját, a GoPro Hero 7 White, a GoPro Hero 7 Silver és a GoPro Hero 7 Black akciókamerákat. A három közül a White a legolcsóbb, a Black pedig a legjobb. A GoPro kamerák mindig is az élmezőnyben voltak, ha akciókamerákról volt szó. Azonban a legújabb Gopro Hero 7 Black kamera újításai, mindenkit lenyűgöznek, hiszen olyan funkciókat kapott ez a GoPro kamera, melyeket eddig ebben a kategóriában még nem láthattunk.  Nézzétek meg mire is képes extrém körülmények között, és mindennapi felhasználás során a Gopro Hero 7 Black.

 

 

Gopro Hero 7 Black – Kicsi a bors, de erős


Az Gopro Hero 7 Black akciókamerára abszolút igaz a mondás, hogy kicsi a bors, de erős, hiszen a kis súlya mellett elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, melyek extrémebb körülmények között kifejezetten jól jönnek. A vízállóság itt már tok nélkül is elérhető, ráadásul egészen 10 méter mélységig képes állni a víz negatív hatásait, ami kifejezetten fontos tulajdonság lehet azoknak, akik vízi sportolás közben szeretnének jó minőségű, profi szintű felvételeket készíteni. A legújabb Gopro Hero 7 Black teljesen új szintre emeli az akciókamerák tudását, és felhasználását legyen szó, kép vagy videó készítésről. 

 


Gopro Hero 7 Black – HyperSmooth, TimeWarp 


Kép stabilizálás, stabilizátor nélkül? A Gopro Hero 7 Black képes ugyanis érzékelni a mozgást, és korrigálja a kamera rezgését a tökéletesen sima felvételekért. A TimeWarp segítségével Hatékonyan stabilizált idősor videók készíthetők, mozgás, sportolás közben, ami igazán nagy különlegesség ezen a terüeten. A sebességet akár 30-szorosára is növelheted annak érdekében, hogy a hosszú tevékenységek gyorsan megosztandó pillanatokká váljanak. 

 


Gopro Hero 7 Black – Élőkép és automatikus megosztás


A régóta várt instagram megosztási funkció is megérkezett, így már egyenesen az insta story-dba tölteheted fel a legszebb pillanataidat számítógép használata nélkül. Az új live streaming funkciónak köszönhetően pedig még Facebookra is élőben közvetítheted a különleges élményeket, vagy sport tevékenségeket, mely videókat nagy felbontásban azonnal menthetsz akár az SD kártyára is. A Gopro Hero 7 Black új szintre emeli a profi minőségű élőkép közvetítést, ami nagy lépés ebben a kategóriában. 

 


Gopro Hero 7 Black – 4K60 Videó és elképesztően éles 12 MP kamera


A legújabb Gopro Hero 7 Black 4K60 videó felvételére képes miközben 12 MP kamerájával, sokkal színesebb és élesebb képekben örökíthetők meg az extrémebb pillanatok is. Nem csak profi minőségű felvételeket garantál a Gopro Hero 7 Black, de erős kialakításának köszönhetően jó útitárs lehet a víz alatt, és az extrémebb hegyi terepeken is. Az ötletesen kialakított érintőképernyő segítségével pedig még könnyebb lett a kezelése, úgy hogy a főbb beállításokat már egyszerűen és gyorsan elérheted, ami kifejezetten fontos, ha éppen extrémebb szituációban próbálsz minőségi felvételeket készíteni. 

 


Gopro Hero 7 Black – Különleges funkciók


A mobiltelefonok világában egyre nagyobb szükség volt az akkumulátorok időtartamának növelésére és a töltési idő csökkentésére. A Gopro Hero Black 7 esetében is elérhető már a gyorstöltés funkció, ami nagyban megkönnyíti a kevésbé frekventált, mondjuk hegyi környezetben a kamera töltést, így sokkal több felvételt készíthetsz vele a túrák során, mint eddig bármikor. A Gopro Hero 7 Black képes kiszűrni a szél, a mozgás okozta rezgés és a kezelési zajokat az élesebb, világosabb hangminőség érdekében, ami tökéletes, ha nem átlagos környezetben szeretnél filmezni. A Go alkalmazásba képes elküldeni a felvételeket, és könnyen kezelhető videó fájlban lementeni, ezzel megkönnyítve a megosztást. Így már a család otthonmaradt tagjai sem maradhatnak ki az élményekből, melyeket a Gopro Hero 7 Black segítségével a felhőben megosztva pillanatok alatt eljuttathatsz hozzájuk. Próbáld ki filmjeid elkészítéséhez ezeket a különleges, a modern technikát követő funkciókat.

 


Gopro Hero 7 Black – Helytakarékos formátum


A Gopro Hero 7 Black támogatja a HEVC formátumot, mellyel, sokkal helytakarékosabban képes elmenteni videóidat az SD kártyára, ezért már nem kell többet tartanod attól, hogy felvétel közben elfogy a hely. Ráadásul már függőlegesen is filmezhetsz, ami igazán jó funkció a portré mód kedvelőinek. Mivel a Gopro Hero 7 Black intelligens módon használja a HDR-t, a helyi tónus térképezést (tone mapping) és a zajcsökkentést a felvételek optimalizálására még színesebb és profibb hatású képeket készíthetsz a lenyűgöző tájról, és a különleges kalandokról. 

 

 

Video felbontás :

 • 4K 4K Wide: 24, 30, 60 fps SuperView: 24, 30 fps 4:3 Wide: 24, 30 fps
 • 2K 2.7K Wide: 24, 30, 60, 120 fps SuperView: 24, 30, 60 fps Linear: 24, 30, 60 fps 4:3 Wide: 24, 30, 60 fps Linear: 24, 30, 60 fps 1441p Wide: 24, 30, 60, 120 fps Linear: 24, 30, 60 fps
 • HD 1080p Wide: 24, 30, 60, 120, 240 fps SuperView: 24, 30, 60, 120 fps Linear: 24, 30, 60, 120 fps
 • SD 960p Wide: 120, 240 fps 720p Wide: 60, 240 fps
 • Video formátum HEVC
 • Felvételi módok 15mp / 30mp klipek Idősor (Time Lapse): Lassított (TimeWarp) videó

 

Fotó:

 • Felbontás 12 MP

Felvételi módok:

 • Idősor fénykép
 • Éjszakai idősor fénykép
 • RAW fotó felvétel
 • Egyes fénykép
 • Éjszakai fotó Auto, 30/1, 30/2, 30/3, 30/6, 10/1, 10/2, 10/3, 5/1, 3/1 sorozatok
 • 0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 mp-es time-lapse sorozatok

 

Audio:

 • Beépített mikrofon

 

LCD:

 • 2 colos érintő kijelző egyszerűsített kezeléssel

 

Tárolás:

 • microSDHC (legalább Class 10 vagy UHS-I besorolású)

 

Csatlakozás:

 • PC csatlakozás USB
 • HDTV Out micro HDMI
 • Bluetooth
 • WiFi
 • GPS

 

Akkumulátor:

 • Eltávolítható akkumulátor
 • Kapacitás 1220mAh

 

Vízállóság:

 • 10 m-ig vízálló

 

Méretek és tömeg:

 • Méretek (Mag x Szél x Mély) 62.3 x 44.9 x 33 mm
 • Tömeg: 116 g

 

Csomag tartalma:

 • 1 x HERO 7 Black kamera
 • 1 x kamera keret
 • 1 x akkumulátor
 • 1 x USB kábel
 • 1 x íves tapadó rögzítő
 • 1 x lapos tapadó rögzítő
 • 1 x felfogató csat

 

 

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez