Hány napon belül kapom meg a terméket?


Ossza meg!


Hány napon belül kapom meg a terméket?


A terméket a megrendeléstől számított 1-3 munkanapon belül szállítjuk. Amennyiben személyesen szeretnéd átvenni a terméket, kérjük megrendelésnél jelezd nekünk.


Vissza a kérdések listájához

Ne hagyd ki tippjeinket, ha jó fotókat szeretnél készíteni drónoddal DroneXpert.hu | 2018. április 24.

Fényképezés a DJI Phantom 4 drónnal

A drónok az utóbbi időben szórakoztató szabadidős játékokból profi filmes és fényképész eszközökké nőtték ki magukat, amelyek komoly munkavégzésre is alkalmasak lehetnek a megfelelő körülmények között. A következőkben a DJI Phantom 4-es drónját vizsgáljuk meg, kizárólag fényképészeti szempontok alapján, és igyekszünk megválaszolni a kérdést, hogy vajon alkalmas-e a komoly munkavégzésre a DJI egyik ezen fogyasztói csúcsmodellje.  

Tovább

Fogadd meg tippjeinket, és védd meg akkumulátorodat DroneXpert.hu | 2018. április 19.

Miért és hogyan vigyázz a DJI intelligens akkumulátoraidra

A legtöbb hordozható készülék sokáig egyszer használatos elemekkel működött, amiket az ember egyszer bedugott egy távirányítóba, és utána addig használta őket, amíg le nem merültek. Manapság azonban egyre több szerkezet működik az elemek tartósabb rokonainak tekinthető akkumulátorokkal, amelyek tovább tartó és jobb teljesítményt biztosítanak a felhasználók számára.

Tovább

Tippek kezdőknek, hogy könnyebben menjen az elindulás 2018. április 05.

Dróntippek kezdőknek

Szóval úgy döntöttél, hogy megveszed életed első drónját. Gratulálunk! Már most meg tudjuk ígérni, hogy egy teljesen új világ nyílik meg majd előtted, tele lehetőségekkel. Akik először vásárolnak maguknak ilyen távirányítós repülő szerkezeteket, azokban (jó esetben) számtalan kérdés fogalmazódik meg a legmegfelelőbb modell kiválasztásáról, a drónok működéséről és a legfontosabb biztonsági szempontokról. Rengeteg a tudnivaló, mi pedig szeretnénk segíteni, hogy zökkenőmentesen kezdhesd el...

Tovább

Mavic Air vs Mavic Pro, cikkünkből minden kiderül 2018. március 30.

Az összecsukható drónok harca – Fej fej mellett a DJI Mavic Air és a Mavic Pro

A DJI nemrégiben mutatta be legújabb drónját, a Mavic Air-t. Az Air nagyjából félúton helyezkedik el az olcsóbb DJI Spark és a korábban aranyközépútnak tartott Mavic Pro között. Ez a 4K-s videófelvételt nyújtó, hordozható szerkezet lehet az a drón, amire a legtöbben vártak.

Tovább


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2018 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient