Összehasonlító fül

GensAce - Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő é


ESC
search

GensAce - Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack

Megvásárolható:
igen
Státusz:
rendelhető
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
GensAce

Ár: 229 900 Ft
GensAce - Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack Megrendelésre! 40% előleggel 15 munkanap szállítással.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A drónozás világába egyre többen szeretek bele, ami nem véletlen, hiszen repüléközben elképesztő tájakat fedezhetünk fel. A drónok évről évre egyre profibbak, és egyre fejlettebb technológiákat alkalmaznak, így már akár 20-30 percet is a levegőben tölthetünk. Ami nem kizárólag az akkumulátorok egyre nagyobb kapacitásának köszönhető. 

 


Senki sem szereti megszakítani a repülést az akkumulátor csere miatt, éppen ezért fontos, hogy milyen akkumulátorokat is használunk a repülések során, és azokat hogyan tartjuk karban. A drónok LiPo akkumulátorokat mint a GensAce - Tattu akkumulátor csomagok használnak. Ezek biztosítják, hogy minél tovább, minél messzebb mehessünk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a tárolás, a használat során mikre kell figyelni ahhoz, hogy minél tovább magas minőséget hozhassanak a drón akkumulátorok.

 


GensAce - Tattu akkumulátor csomag – Termék leírás


A GensAce – Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P A Lipo akkumulátor  az egyik elsődleges, speciálisan UAV-hoz gyártott, nagy kapacitású, 25cc-es sebességű gyártmányú GensAce - Tattu, amely képes megtartani és biztosítani az összes szükséges UAV-t, stabilan, hogy a drága légi berendezések biztonságosak legyenek. a leghosszabb repülési idő.

 

GensAce - Tattu akkumulátor csomag – Tökéletes repüléshez


A GensAce – Tattu akkumulátorokat kifejezetten nagy gépekhez, az erősebb, és nagyobb súllyal rendelkező UAV drónok számára gyártották. Ezen drónok egyik fő jellemzője, hogy átalakítható, és akár építhetők is. Ebből a drón szettből nem maradhat ki a nagy teherbírású GensAce – Tattu akkumulátor, mellyel garantáltan stabilan, biztonságosan szelheted a fellegeket. 

GensAce - Tattu akkumulátor csomag olcsón


GensAce – Tattu akkumulátor csomag – Okos akkumulátorok


A drón akkumulátorok többsége úgy van kialakítva. hogy repülés során is folyamatos visszajelzéseket küldjön a távirányítóra, vagy a telefonra, ezzel segítve a repülés hosszának, és távolságának megtervezését. Ezen kívül folyamatosan mutatja az energia szintet, és az aktuális hőmérsékletet, amik mind nagyon fontos értékek a repülés során. Ezek nélkül a beépített rendszerek nélkül sokkal veszélyesebb lenne a repülés. GensAce – Tattu akkumulátorok segítségével a drónozás biztonságos élményt jelent

 

 

GensAce – Tattu akkumulátor csomag – Tárolás


A LiPo akkumulátorok tarolásánál nem árt egy két apróságra odafigyelni, a hosszú élettartam, és a megbízható működés megőrzésének érdekében. Éppen ezért a GensAce – Tattu akkumulátorokat nem érdemes 20% alá merítve tárolni, és 50 % fölött sem. A 0%-os lemerítést sem viselik túl jól a LiPo akkumulátorok, ezért tárolás során ezt mindig tartsuk szem előtt. 

 


GensAce – Tattu akkumulátor csomag – Szállítás


Az akkumulátorok mint a GensAce – Tattu akkumulátor is érzékeny lehet a külső behatásokra, ezért próbáljuk meg a csomagokban mindig úgy elhelyezni, hogy az esetleges sérüléseket elkerüljük. Ezen kívül a magas hőmérsékletet sem igazán szeretik a LiPo akkumulátorok, és a használati útmutatóban is jelzett 30 °C felett ne tároljuk, és ne használjuk a túlmelegedés elkerülése érdekében. A 0°C alatti hőmérsékletet sem kedvelik az akkumulátorok, ezért ha ez alatt szeretnénk repülni mindenképpen próbáljuk meg a lehető legtovább szobahőmérsékleten tartani az akkumulátorokat. 
 

 

GensAce – Termék leírás

Tattu 30000mAh 22.2V 25C 6S1P Lipo Battery Pack

Lipo akkumulátor

Spec

- Product Type:lipo battery pack
- Capacity: 30000mAh
- Voltage: 22.2V
- Max Continuous Discharge:25C
- Weight(±10): 3505g
- Dimensions(±5): 217*120*65 mm
- Balance Plug: JST-XHR





Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez