A Kínai újévi drón show idén egészen elképesztőre sikerült. Nézd meg mit alkotnak a profik ha kezükbe akad néhány drón. Ígérjük leesik majd az állad! Egy igazán különleges beltéri drón show-t láthattok 88 drón részvételével. Ilyet még sosem láthattunk ez előtt!


ESC

Különleges drón show Kínában!

Elképesztő újévi műsort mutattak be Kínában drónok segítségével

A drónozás manapság még mindig aranykorát éli Kínában, így egyetlen nagyobb eseményről sem hiányozhatnak a kis repülő szerkezetek. Sok elképesztő show-t láthattunk már tőlük, de az idei újévi műsor abszolút egyedülálló a drón történelemben. Nézzétek meg ezt a különleges performanszt, és ámuljatok velünk együtt a drónok egyre fejlődő világán. 


Több mint 1 milliárd ember figyelte a svájci székhelyű Verity Studios által létrehozott beltéri drone show-t Kína központi televíziójának kínai újévi előadásában február 5-én. Ezzel történelmet írva a drónozásban, hiszen ilyen műsor drónok részvételével még nem készült a világon. 

 

A világ legnézettebb televíziós műsoraként száontartott műsorban az előadás során 88 darab microdrónt lehetett összeszámolni, melyek összehangolt koreográfia alapján tándoltak, a legnagyobb kínai zenei csillagok, a Sun Nan és Jason Zhang felett. A dallamok alatt a drónok a színpad hátsó részéről piros lámpákkal díszített „drone-jelmezekben” repültek mint a pillangók, melyeket a a virágzó cseresznyefáknak öltözött több mint 50 előadóművész kísért a még tökéletesebb végeredmény elérése érdekében.

 

“Ez a lenyűgöző teljesítmény bizonyítja, hogy milyen elképesztő tudás rejlhet még mindig a drónokban, melyek csak arra várnak hogy felfedezzék azokat. A drónok többek ebben a műsorban, mint csak a repülő fények. A fejlesztők megmutatták, hogy a jelmezek átalakíthatják ezt a technológiát mozgó szobrokká. Ez az első nagyszabású teljesítmény, amit a drón jelmezek valaha tettek, “mondta Raffaello D'Andrea, a Verity alapítója és az Amazon Robotics alapítója.

 

 

A programot Pereyre Léa készítette, a Verity tervezője, amelyet a vállalat a világ egyetlen drone jelmeztervezőjeként vitt véghez. 

“A Pereyre létrehozza a CAD-szoftver jelmeztervezését az anyagok lézervágása és a jelmezek összeszerelése előtt. A drónok speciális védőburkolatokkal rendelkeznek, amelyek előre definiált résszel rendelkeznek a jelmezelemek csatolásához. Ez a koncepció megkönnyíti a nagyszámú jelmezek gyors létrehozását és a drónok mozgóképekké, rekordokkal és akár karakterekkel való átalakítását is.” nyilatkozta a vállalat később.

 

Ázsia Keey Media termelési vállalat együttműködött a Verity-vel. „Amikor a drónok a színpad hátuljáról lebegtek, nagyon különleges pillanat volt. Élő szórakoztatásra specializálódunk, de még soha nem láttunk ilyet. Nagyon sok lehetőséget látunk ebben a technológiában a szórakozásért, és örülünk annak, hogy mi következik, ”mondta Keey Media szóvivője, Wan Li.

 

címkék:
 
 
2018 legkiválóbb drón videói! DroneXpert | 2019. március 02.

NYC Drón Filmfesztivál Nyertesek

A drónozás a repülésen kívül a művészetről is szól, amit sokan olyan magas szinten művelnek a mindennapokban, hogy méltán érdemlik meg a filmes díjakat. A New York City Drone Filmfesztivál tavalyi nyertesei mind valami különlegeset és teljesen egyedülálót alkottak a magasban. Megmutatjuk a legjobb drónnal készül filmeket, ámuljatok rajtuk Ti is velünk. 

Elképesztő újévi műsort mutattak be Kínában drónok segítségével DroneXpert | 2019. március 02.

Különleges drón show Kínában!

A drónozás manapság még mindig aranykorát éli Kínában, így egyetlen nagyobb eseményről sem hiányozhatnak a kis repülő szerkezetek. Sok elképesztő show-t láthattunk már tőlük, de az idei újévi műsor abszolút egyedülálló a drón történelemben. Nézzétek meg ezt a különleges performanszt, és ámuljatok velünk együtt a drónok egyre fejlődő világán. 

Kerüld el a drón törést könyedén tippjeinkkel! DroneXpert | 2019. február 04.

10 tipp drón balesetek elkerüléséhez

Szerencsére egyre többen kezdenek bele a drónozásba, és egyre többeknek válik a hétvégi kikapcsolódás szerves részévé. Azért is jó, hogy egyre többen kedvelik meg a repülés világát, mert elképesztő felvételeket láthatunk, a világ szinte minden tájáról olyan perspektívából ahonnan előtte sosem. Azonban a kezdeti lépéseknél nem árt vigyázni, hiszen a baj könnyen jön, és ha nem vagyunk elég felkészültek elkerülhetetlen a baleset. Megmutatjuk mit tudsz tenni a balesetek elkerülésének érdekében. 

Elképesztő videók 2018-ból drónnal! DroneXpert.hu | 2019. február 03.

Top 5 drón videó 2018-ban amitől garantáltan leesik az...

A drónozást manapság már nem lehet nem szeretni. Annyi elképesztő kép és felvétel kerül ki az online felületekre, hogy még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni őket. Elképesztő videók, melyektől garantáltan leesik az állad. Ne hagyd ki 2018 legjobb videóit!


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient