A Kínai újévi drón show idén egészen elképesztőre sikerült. Nézd meg mit alkotnak a profik ha kezükbe akad néhány drón. Ígérjük leesik majd az állad! Egy igazán különleges beltéri drón show-t láthattok 88 drón részvételével. Ilyet még sosem láthattunk ez előtt!


ESC

Különleges drón show Kínában!

Elképesztő újévi műsort mutattak be Kínában drónok segítségével

A drónozás manapság még mindig aranykorát éli Kínában, így egyetlen nagyobb eseményről sem hiányozhatnak a kis repülő szerkezetek. Sok elképesztő show-t láthattunk már tőlük, de az idei újévi műsor abszolút egyedülálló a drón történelemben. Nézzétek meg ezt a különleges performanszt, és ámuljatok velünk együtt a drónok egyre fejlődő világán. 


Több mint 1 milliárd ember figyelte a svájci székhelyű Verity Studios által létrehozott beltéri drone show-t Kína központi televíziójának kínai újévi előadásában február 5-én. Ezzel történelmet írva a drónozásban, hiszen ilyen műsor drónok részvételével még nem készült a világon. 

 

A világ legnézettebb televíziós műsoraként száontartott műsorban az előadás során 88 darab microdrónt lehetett összeszámolni, melyek összehangolt koreográfia alapján tándoltak, a legnagyobb kínai zenei csillagok, a Sun Nan és Jason Zhang felett. A dallamok alatt a drónok a színpad hátsó részéről piros lámpákkal díszített „drone-jelmezekben” repültek mint a pillangók, melyeket a a virágzó cseresznyefáknak öltözött több mint 50 előadóművész kísért a még tökéletesebb végeredmény elérése érdekében.

 

“Ez a lenyűgöző teljesítmény bizonyítja, hogy milyen elképesztő tudás rejlhet még mindig a drónokban, melyek csak arra várnak hogy felfedezzék azokat. A drónok többek ebben a műsorban, mint csak a repülő fények. A fejlesztők megmutatták, hogy a jelmezek átalakíthatják ezt a technológiát mozgó szobrokká. Ez az első nagyszabású teljesítmény, amit a drón jelmezek valaha tettek, “mondta Raffaello D'Andrea, a Verity alapítója és az Amazon Robotics alapítója.

 

 

A programot Pereyre Léa készítette, a Verity tervezője, amelyet a vállalat a világ egyetlen drone jelmeztervezőjeként vitt véghez. 

“A Pereyre létrehozza a CAD-szoftver jelmeztervezését az anyagok lézervágása és a jelmezek összeszerelése előtt. A drónok speciális védőburkolatokkal rendelkeznek, amelyek előre definiált résszel rendelkeznek a jelmezelemek csatolásához. Ez a koncepció megkönnyíti a nagyszámú jelmezek gyors létrehozását és a drónok mozgóképekké, rekordokkal és akár karakterekkel való átalakítását is.” nyilatkozta a vállalat később.

 

Ázsia Keey Media termelési vállalat együttműködött a Verity-vel. „Amikor a drónok a színpad hátuljáról lebegtek, nagyon különleges pillanat volt. Élő szórakoztatásra specializálódunk, de még soha nem láttunk ilyet. Nagyon sok lehetőséget látunk ebben a technológiában a szórakozásért, és örülünk annak, hogy mi következik, ”mondta Keey Media szóvivője, Wan Li.

 

címkék:
 
 
Oszd meg velünk nyaraláson készült drón fotód, és nyerj egy DJI Osmo Mobile 2-t! 2019. május 06.

Oszd meg velünk nyaraláson készült drón fotód, és...

Közeledik a nyár és a jó idő, hangolódjunk egy kicsit! Készítettél tavaly nyaralásodon egy szuper fotót drónoddal? Oszd meg velünk, és nyerj egy DJI Osmo Mobile 2-t! 

A legjobb drónok kezdőknek 2019. április 30.

A legjobb drónok kezdőknek: ezek a legjobb belépő...

Kezdőként keresel drónt? A legjobb kezdő kategóriás drónokat gyűjtöttük most össze Neked, amelyekkel hatalmas költségek nélkül kóstolhatsz bele a drónozás világába! Ismerd meg a repülés élményét, és légy Te is egy szuper közösség tagja!

Utazás drónnal: tippek és szabályok, amiket érdemes betartani 2019. április 30.

Utazás drónnal: ezekre ügyelj, ha magaddal vinnéd...

A legszebb felvételek minden kétséget kizáróan az utazások során születnek. Legyen szó akár egy tengerparti nyaralásról, akár a hegyek felfedezéséről vagy épp egy nagyváros körberepüléséről, minden bizonnyal maradandó élményeket, és páratlan felvételeket szerezhetsz, ha magaddal viszed drónod is. Van azonban néhány fontos dolog, amit nem árt, ha megjegyzel és betartasz a drónozás során utazásaid alkalmával – ezeket gyűjtöttük most össze.

Kamerastabilizátor vásárlás: így válassz kamerastabilizátort 2019. április 23.

Kamerastabilizátorok: melyik a jobb kamerastabilizátor...

A jó minőségű felvételek készítéséhez elengedhetetlen a biztos kéz, a kamera stabilan tartása. Természetes, hogy egy profi fotós ezt állványok segítségével oldja meg, de mit tehetsz, ha nyaralásokkor, kirándulásokkor nem szeretnél egy teljes állványkészletet magaddal hordani? A kamera stabilizátorok kisebb méretüknek és praktikusságuknak köszönhetően tökéletes megoldást nyújtanak. De mégis melyiket érdemes választani? Minden az igényeiden múlik, rövid összefoglalónkból azonban könnyen...


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient