A drón nyereményjáték egy barátságos, vidám küzdelem volt a like-ok ért, és egy ajándékcsomagért. Elképesztően sok fényképet kaptunk, és végül a szavazatok alapján kihirdettük egy csodás képpel nevező nyertest. Most a vele készült interjúnkat olvashatjátok a drónozásról, és még tippeket is ad a kezdőknek!


ESC

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

A drónnyereményjáték nyertesével olvashattok interjút, akinek két képpel is sikerült nyernie!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Molnár István Dániellel, akinek két képpel is sikerült bekerülnie a legtöbb 3 like-ot kapó játékosok közé. Inerjúnkban elárult pár készítői titkot, és még a kezdő drónozóknak is szánt néhány jó tanácsot.


1.Mikor kezdtél el drónozni?

Az első drónomat 2018.  Augusztus végén szereztem, tehát még nagyon friss a dolog.

 


2. Honnan jött az ötlet, hogy belevesd magad ebbe a különleges hobbiba?


Mindíg is vonzott a filmezés világa. de konkrétabban olyan 7 évvel ezelőt. Nagyon sok GoPro-s videót láttam, néztem a nagy videó megosztó portálon, és lenyűgözött a látványvilág hogy mi mindent lehet kihozni egy kis kamerából. Olvasgattam, érdeklődtem hogy mi minden technikai eszköz kell egy ilyen videó elkészítéséhez és akkor találkoztam előszőr ezzel a fogalommal: DRÓN. Akkor elhatároztam hogy nekem lesz egy ilyen.

 

 

3. Milyen típusú drónnal repültél először?


Az első drón amivel repültem az a saját drónom, ez egy DJI MAVIC Pro gépezet.

 

 

4. Mit tanácsolnál a kezdő drónozóknak, így már tapasztalt fejjel?


Barokkos tulzás hogy tapasztalt vagyok. Nagyon is kezdő vagyok. Sokat kell még tanulnom, 
a drónokról és a film szakmában való felhasználhatóságukról.

 

 

5. Honnan merítesz ötletet a képeid elkészítéséhez?


Nem merítek azt hiszem. A képen szereplő téma az maga ami megihlet, és azt örökítem meg.

 


7. Milyen nehézségek voltak a kép készítése során?


Azon a képen amelyiken a keresztfiam látható a drónnal, ott nem volt nehézség. Éppen ismerkedett a gépezettel és arról készült pár fotó. Talán annyi nehézség volt benne hogy ki kellett választani a megfelelő képet. A többi képemnél volt nehézség mert elég nagy szélben dolgoztunk és emiatt többször lekellett tenni a drónt, le kellett állnunk.

 

 

8. Mit szeretsz legjobban a drónozásban?Mit szeretek?

 

Ez könnyű, azt hogy teljesült egy 7 éves vágyam.

 

Második nyertes képet itt láthatjátok!

 

 

Minden jelentkezőnek, és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt, elképesztő minőségű és mennyiségű kép érkezett be határidőre. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a varázslatos képeket, és általatok elrepülhettünk mi is egy kicsit az ország szinte minden pontjára. A nyereményjáték ugyan lezárult, de a jövőben is tartogatunk nektek érdekességeket, és apró meglepetéseket. Akik most nem nyertek azok se csüggedjenek, hiszen már az önmagában egy nyeremény, hogy ilyen elképesztő felvételek születhettek.

címkék:
 
 
DJI Spark adapter a könnyebb töltésért! DroneXpert.hu | 2018. november 05.

DJI Spark adapter karbantartása, és az akkumulátorok...

A DJI Spark a legjobb kezdőknek való drónként került be a köztudatba. Alacsony árfekvése miatt sokak nagy kedvence lett, mert így tökéletesen megfelel hobbi drónnak, vagy családi használatú drónnak is. Azok választják leginkább, akik nagyobb anyagi kockázat nélkül, könnyedén szeretnék elsajátítatni a drón reptetés alapjait.

Nézzétek meg Ti is hogyan használhatjátok a drónokat a mezőgazdaságban! DroneXpert.hu | 2018. november 03.

Erdő telepítés drónnal? Már ez sem lehetetlen

A drónok szerencsére egyre nagyobb körben válnak ismertté, ami azt jelenti, hogy egyre több helyen hasznosíthatjuk ezeket a kis repülő szerkezeteket. A drónozás világa mindenkit magával ragad, és arra ösztönöz, hogy beépítsük a mindennapjainkba a drónok használatát. Így születnek meg olyan nagyra törő ötletek, mint hogy tökéletesen felhasználhatók az erdőtelepítések során. Megmutatjuk hogy lehet drónok segítségével környezetvédő, erdőtelepítő munkát végezni!

A drónnyereményjáték nyertesével olvashattok interjút, akinek két képpel is sikerült nyernie! Dronexpert.hu | 2018. október 17.

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Molnár István...

Különleges interjú a nyereményjáték nyertesével! DroneXpert.hu | 2018. október 17.

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Réti Mártonnal, aki...


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2018 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient