A drón nyereményjáték egy barátságos, vidám küzdelem volt a like-ok ért, és egy ajándékcsomagért. Elképesztően sok fényképet kaptunk, és végül a szavazatok alapján kihirdettük egy csodás képpel nevező nyertest. Most a vele készült interjúnkat olvashatjátok a drónozásról, és még tippeket is ad a kezdőknek!


ESC
search

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

A drónnyereményjáték nyertesével olvashattok interjút, akinek két képpel is sikerült nyernie!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Molnár István Dániellel, akinek két képpel is sikerült bekerülnie a legtöbb 3 like-ot kapó játékosok közé. Inerjúnkban elárult pár készítői titkot, és még a kezdő drónozóknak is szánt néhány jó tanácsot.


1.Mikor kezdtél el drónozni?

Az első drónomat 2018.  Augusztus végén szereztem, tehát még nagyon friss a dolog.

 


2. Honnan jött az ötlet, hogy belevesd magad ebbe a különleges hobbiba?


Mindíg is vonzott a filmezés világa. de konkrétabban olyan 7 évvel ezelőt. Nagyon sok GoPro-s videót láttam, néztem a nagy videó megosztó portálon, és lenyűgözött a látványvilág hogy mi mindent lehet kihozni egy kis kamerából. Olvasgattam, érdeklődtem hogy mi minden technikai eszköz kell egy ilyen videó elkészítéséhez és akkor találkoztam előszőr ezzel a fogalommal: DRÓN. Akkor elhatároztam hogy nekem lesz egy ilyen.

 

 

3. Milyen típusú drónnal repültél először?


Az első drón amivel repültem az a saját drónom, ez egy DJI MAVIC Pro gépezet.

 

 

4. Mit tanácsolnál a kezdő drónozóknak, így már tapasztalt fejjel?


Barokkos tulzás hogy tapasztalt vagyok. Nagyon is kezdő vagyok. Sokat kell még tanulnom, 
a drónokról és a film szakmában való felhasználhatóságukról.

 

 

5. Honnan merítesz ötletet a képeid elkészítéséhez?


Nem merítek azt hiszem. A képen szereplő téma az maga ami megihlet, és azt örökítem meg.

 


7. Milyen nehézségek voltak a kép készítése során?


Azon a képen amelyiken a keresztfiam látható a drónnal, ott nem volt nehézség. Éppen ismerkedett a gépezettel és arról készült pár fotó. Talán annyi nehézség volt benne hogy ki kellett választani a megfelelő képet. A többi képemnél volt nehézség mert elég nagy szélben dolgoztunk és emiatt többször lekellett tenni a drónt, le kellett állnunk.

 

 

8. Mit szeretsz legjobban a drónozásban?Mit szeretek?

 

Ez könnyű, azt hogy teljesült egy 7 éves vágyam.

 

Második nyertes képet itt láthatjátok!

 

 

Minden jelentkezőnek, és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt, elképesztő minőségű és mennyiségű kép érkezett be határidőre. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a varázslatos képeket, és általatok elrepülhettünk mi is egy kicsit az ország szinte minden pontjára. A nyereményjáték ugyan lezárult, de a jövőben is tartogatunk nektek érdekességeket, és apró meglepetéseket. Akik most nem nyertek azok se csüggedjenek, hiszen már az önmagában egy nyeremény, hogy ilyen elképesztő felvételek születhettek.

címkék:
 
 
A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák hódítanak idén 2019. július 09.

A legjobb drónok 2019-ben: ezek a drón szériák...

Már javában tart a 2019-es év, és megvannak a statisztikák is: ezek a legjobb drónok idén, 2019-ben amit megvehetsz! Mutatjuk a legnépszerűbb, és a legjobb specifikációval rendelkező drónokat.

Drón vásárlás kisokos: drón funkciók amiket érdemes ismerned 2019. július 09.

Drónválasztó kisokos: ezeket a funkciókat érdemes...

Ha drón vásárlás előtt állsz, egy csomó funkcióval, tulajdonsággal kell megismerkedned a döntés előtt. Segítünk eligazodni, mutatjuk melyek a legjobb funkciók!

DJI Osmo Pocket vs. DJI Osmo Mobile 2 összehasonlítás 2019. június 18.

DJI Osmo Pocket vs. DJI Osmo Mobile 2 összehasonlítás:...

DJI Osmo Pocket vagy DJI Osmo Mobile 2 kamerastabilizátor? Összehasonlítottuk a két legjobb kamerastabailizátort a piacon, hogy könnyebben döntsd el, melyik a Neked való! Ismerd meg a legfontosabb különbségeket a két Osmo kamerastabilizátor között, és válaszd azt, amely éppen a Te igényeid szolgálja ki.

DJI Mavic 2 Pro és  DJI Mavic 2 Zoom összehasonlítás 2019. június 17.

DJI Mavic 2 Pro és DJI Mavic 2 Zoom összehasonlítás –...

A DJI Mavic sorozat két új üdvöskéje, a Mavic 2 Zoom és a Mavic 2 PRO igazi sztár darabok a drónok között. De mi a különbség pontosan a kettő között? Mutatjuk a leglényegesebb különbségeket, hogy könnyebb legyen a választás! 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient