A drón nyereményjáték egy barátságos, vidám küzdelem volt a like-ok ért, és egy ajándékcsomagért. Elképesztően sok fényképet kaptunk, és végül a szavazatok alapján kihirdettük egy csodás képpel nevező nyertest. Most a vele készült interjúnkat olvashatjátok a drónozásról, és még tippeket is ad a kezdőknek!


ESC

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

A drónnyereményjáték nyertesével olvashattok interjút, akinek két képpel is sikerült nyernie!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Molnár István Dániellel, akinek két képpel is sikerült bekerülnie a legtöbb 3 like-ot kapó játékosok közé. Inerjúnkban elárult pár készítői titkot, és még a kezdő drónozóknak is szánt néhány jó tanácsot.


1.Mikor kezdtél el drónozni?

Az első drónomat 2018.  Augusztus végén szereztem, tehát még nagyon friss a dolog.

 


2. Honnan jött az ötlet, hogy belevesd magad ebbe a különleges hobbiba?


Mindíg is vonzott a filmezés világa. de konkrétabban olyan 7 évvel ezelőt. Nagyon sok GoPro-s videót láttam, néztem a nagy videó megosztó portálon, és lenyűgözött a látványvilág hogy mi mindent lehet kihozni egy kis kamerából. Olvasgattam, érdeklődtem hogy mi minden technikai eszköz kell egy ilyen videó elkészítéséhez és akkor találkoztam előszőr ezzel a fogalommal: DRÓN. Akkor elhatároztam hogy nekem lesz egy ilyen.

 

 

3. Milyen típusú drónnal repültél először?


Az első drón amivel repültem az a saját drónom, ez egy DJI MAVIC Pro gépezet.

 

 

4. Mit tanácsolnál a kezdő drónozóknak, így már tapasztalt fejjel?


Barokkos tulzás hogy tapasztalt vagyok. Nagyon is kezdő vagyok. Sokat kell még tanulnom, 
a drónokról és a film szakmában való felhasználhatóságukról.

 

 

5. Honnan merítesz ötletet a képeid elkészítéséhez?


Nem merítek azt hiszem. A képen szereplő téma az maga ami megihlet, és azt örökítem meg.

 


7. Milyen nehézségek voltak a kép készítése során?


Azon a képen amelyiken a keresztfiam látható a drónnal, ott nem volt nehézség. Éppen ismerkedett a gépezettel és arról készült pár fotó. Talán annyi nehézség volt benne hogy ki kellett választani a megfelelő képet. A többi képemnél volt nehézség mert elég nagy szélben dolgoztunk és emiatt többször lekellett tenni a drónt, le kellett állnunk.

 

 

8. Mit szeretsz legjobban a drónozásban?Mit szeretek?

 

Ez könnyű, azt hogy teljesült egy 7 éves vágyam.

 

Második nyertes képet itt láthatjátok!

 

 

Minden jelentkezőnek, és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt, elképesztő minőségű és mennyiségű kép érkezett be határidőre. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a varázslatos képeket, és általatok elrepülhettünk mi is egy kicsit az ország szinte minden pontjára. A nyereményjáték ugyan lezárult, de a jövőben is tartogatunk nektek érdekességeket, és apró meglepetéseket. Akik most nem nyertek azok se csüggedjenek, hiszen már az önmagában egy nyeremény, hogy ilyen elképesztő felvételek születhettek.

címkék:
 
 
5 szuper kiegészítő telefonokhoz a profibb képalkotásért! 2019. január 02.

Top 5 telefonos kiegészítő a tökéletes képekért!

A fényképezésre alkalmas telefonok elterjedésével egyre nagyobb az igény arra, hogy ezekkel a készülékekkel minél minőségibb képeket és videókat készíthessünk a mindennapokban. Sokak szerint a csúcskategóriás telefonok sosem fogják átvenni a profi fényképezők helyét, azonban a gyártók évről évre kísérletet tesznek rá, hogy profi szinten is használható készülékeket dobjanak piacra. A fotózáshoz és videózáshoz ha valaki kicsit profibb szinten szeretné csinálni, de nincs meg a megfelelő tőke hozzá...

Tartsd biztonságban drónodat a hidegebb napokon is! DroneXpert.hu | 2018. december 03.

Így óvd meg drónodat a hidegben

A tél és a hideg közeledtével egyre többen gondolkoznak el azon, hogy vajon kedvenc drónunk mennyire bírja majd a hideget, és az akkumulátoraira lesznek e valamilyen káros hatással a mínuszok, melyek télen elkerülhetetlenek. Ha Te sem szeretnéd a szekrényben tartani drónodat a tél során, akkor olvass tovább, mert megmutatjuk mire kell különösen nagy figyelmet fordítani ebben az időszakban ahhoz, hogy a repülés élménye teljes maradjon.

Egy Vitus drón vásárlás jó dötés, ha különlegességre vágsz a drónok terén Dronexpert.hu | 2018. december 02.

Vitus drón vásárlás - Ha valami valóban különlegesre vágysz

A walkera Vitus drón vásárlás egyre népszerűbb, hiszen ezen márkánál profi, minőségi drónokat találhatunk elérhető áron. Ha valaki drónvásárlásra adja a fejét első körben DJI termékek jönnek vele szemben a piacon, hiszen ők birtokolják a piac közel 70 %-át azonban náluk leginkább magas minőségű, profi dónok közül lehet választani, amiknek az ára is kicsit borsos. A hobbi drónozóknak ezért inkább a Vitus drón vásárlást ajánljuk, hiszen itt valóban rátalálhat azokra a funkciókra melyek számára nélkülözhetetlenek.

Szuper trükkök, hogy valóban a jó drónt vásárold meg! DroneXpert.hu | 2018. december 02.

Tippek a tökéletes drón megtalálásához!

A drónozás szerencsére ma már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így egyre több fajta jut el a hazai boltok polcaira is. Ennek eredményeképpen elképesztő mennyiségű drón közül választhatunk, melyek mind funkcióban, mind külsőben nagy eltérést mutatnak egymástól, az árról nem is beszélve. Ember legyen a talpán, aki képes elsőre megmondani, hogy melyik drón a számára legmegfelelőbb. Most ebben segítünk egy kicsit, hogy könnyebb legyen számodra a választás!


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient