A drón nyereményjáték egy barátságos, vidám küzdelem volt a like-ok ért, és egy ajándékcsomagért. Elképesztően sok fényképet kaptunk, és végül a szavazatok alapján kihirdettük egy csodás képpel nevező nyertest. Most a vele készült interjúnkat olvashatjátok a drónozásról, és még tippeket is ad a kezdőknek!


ESC

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

Különleges interjú a nyereményjáték nyertesével!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Réti Mártonnal, aki elárult pár készítői titkot, és még a kezdő drónozóknak is szánt néhány jó tanácsot.


1. Mikor kezdtél el drónozni? 

Két évvel ezelőtt kezdtem el űzni ezt a fajta hobbit.


 
 
2. Honnan jött az ötlet, hogy belevesd magad ebbe a különleges hobbiba?


Nagyon sok helyen láttam, hogy milyen szép felvételeket csinálnak a drónokkal és én is szerettem volna hasonlóakat készíteni az én városomról és azokról a helyekről amerre éppen járok.

 


 
3. Milyen típusú drónnal repültél először?


Először egy nagyon pici quadcopterrel. Ezen még nem volt kamera sem és a drón mérete nem volt nagyobb 5cm-nél. Ezzel a pici drónnal tanultam meg az alap irányításokat.

 


 
4. Mit tanácsolnál a kezdő drónozóknak, így már tapasztalt fejjel?


Talán azt hogy ne féljenek venni egy ilyen csodamadarat.
Aztán ha már megvették engedjék szabadon a fantáziájukat és készítsenek szebbnél-szebb felvételeket.

 


 
5. Honnan merítesz ötletet a képeid elkészítéséhez?


 Amikor kimegyek repülni mindig azt adott helyszínen jönnek az ötleteim teljesen spontán.
Aztán van amikor sikerül megvalósítani amit szeretnék és sokszor kudarcba fullad a reptetés.

 


 
6. Milyen nehézségek voltak a kép készítése során?

 

Nehézségek nem igazán voltak mert próbáltunk spontán fényképeket készíteni mivel nekem azok szoktak a legjobban sikerülni.

 


 
7. Mit szeretsz legjobban a drónozásban?
Azt hogy bármikor láthatom felülről az egész világot és a repülésemnek csak az akkumulátor és a hatótávolság szab határt.

 

 

Minden jelentkezőnek, és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt, elképesztő minőségű és mennyiségű kép érkezett be határidőre. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a varázslatos képeket, és általatok elrepülhettünk mi is egy kicsit az ország szinte minden pontjára. A nyereményjáték ugyan lezárult, de a jövőben is tartogatunk nektek érdekességeket, és apró meglepetéseket. Akik most nem nyertek azok se csüggedjenek, hiszen már az önmagában egy nyeremény, hogy ilyen elképesztő felvételek születhettek.

címkék:
 
 
2018 legkiválóbb drón videói! DroneXpert | 2019. március 02.

NYC Drón Filmfesztivál Nyertesek

A drónozás a repülésen kívül a művészetről is szól, amit sokan olyan magas szinten művelnek a mindennapokban, hogy méltán érdemlik meg a filmes díjakat. A New York City Drone Filmfesztivál tavalyi nyertesei mind valami különlegeset és teljesen egyedülálót alkottak a magasban. Megmutatjuk a legjobb drónnal készül filmeket, ámuljatok rajtuk Ti is velünk. 

Elképesztő újévi műsort mutattak be Kínában drónok segítségével DroneXpert | 2019. március 02.

Különleges drón show Kínában!

A drónozás manapság még mindig aranykorát éli Kínában, így egyetlen nagyobb eseményről sem hiányozhatnak a kis repülő szerkezetek. Sok elképesztő show-t láthattunk már tőlük, de az idei újévi műsor abszolút egyedülálló a drón történelemben. Nézzétek meg ezt a különleges performanszt, és ámuljatok velünk együtt a drónok egyre fejlődő világán. 

Kerüld el a drón törést könyedén tippjeinkkel! DroneXpert | 2019. február 04.

10 tipp drón balesetek elkerüléséhez

Szerencsére egyre többen kezdenek bele a drónozásba, és egyre többeknek válik a hétvégi kikapcsolódás szerves részévé. Azért is jó, hogy egyre többen kedvelik meg a repülés világát, mert elképesztő felvételeket láthatunk, a világ szinte minden tájáról olyan perspektívából ahonnan előtte sosem. Azonban a kezdeti lépéseknél nem árt vigyázni, hiszen a baj könnyen jön, és ha nem vagyunk elég felkészültek elkerülhetetlen a baleset. Megmutatjuk mit tudsz tenni a balesetek elkerülésének érdekében. 

Elképesztő videók 2018-ból drónnal! DroneXpert.hu | 2019. február 03.

Top 5 drón videó 2018-ban amitől garantáltan leesik az...

A drónozást manapság már nem lehet nem szeretni. Annyi elképesztő kép és felvétel kerül ki az online felületekre, hogy még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni őket. Elképesztő videók, melyektől garantáltan leesik az állad. Ne hagyd ki 2018 legjobb videóit!


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient