Egy lényegretörő interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével! |DroneXpert

Főoldal > Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

DrónExpert

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!


2018/10/17

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Réti Mártonnal, aki elárult pár készítői titkot, és még a kezdő drónozóknak is szánt néhány jó tanácsot.

Különleges interjú a nyereményjáték nyertesével!

1. Mikor kezdtél el drónozni? 

Két évvel ezelőtt kezdtem el űzni ezt a fajta hobbit.
 
 
2. Honnan jött az ötlet, hogy belevesd magad ebbe a különleges hobbiba?


Nagyon sok helyen láttam, hogy milyen szép felvételeket csinálnak a drónokkal és én is szerettem volna hasonlóakat készíteni az én városomról és azokról a helyekről amerre éppen járok.

 


 
3. Milyen típusú drónnal repültél először?


Először egy nagyon pici quadcopterrel. Ezen még nem volt kamera sem és a drón mérete nem volt nagyobb 5cm-nél. Ezzel a pici drónnal tanultam meg az alap irányításokat.

 


 
4. Mit tanácsolnál a kezdő drónozóknak, így már tapasztalt fejjel?


Talán azt hogy ne féljenek venni egy ilyen csodamadarat.
Aztán ha már megvették engedjék szabadon a fantáziájukat és készítsenek szebbnél-szebb felvételeket.

 


 
5. Honnan merítesz ötletet a képeid elkészítéséhez?


 Amikor kimegyek repülni mindig azt adott helyszínen jönnek az ötleteim teljesen spontán.
Aztán van amikor sikerül megvalósítani amit szeretnék és sokszor kudarcba fullad a reptetés.

 


 
6. Milyen nehézségek voltak a kép készítése során?

 

Nehézségek nem igazán voltak mert próbáltunk spontán fényképeket készíteni mivel nekem azok szoktak a legjobban sikerülni.

 


 
7. Mit szeretsz legjobban a drónozásban?
Azt hogy bármikor láthatom felülről az egész világot és a repülésemnek csak az akkumulátor és a hatótávolság szab határt.

 

 

Minden jelentkezőnek, és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt, elképesztő minőségű és mennyiségű kép érkezett be határidőre. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a varázslatos képeket, és általatok elrepülhettünk mi is egy kicsit az ország szinte minden pontjára. A nyereményjáték ugyan lezárult, de a jövőben is tartogatunk nektek érdekességeket, és apró meglepetéseket. Akik most nem nyertek azok se csüggedjenek, hiszen már az önmagában egy nyeremény, hogy ilyen elképesztő felvételek születhettek.Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD