Összehasonlító fül

Készítettél egy szuper légifelvételt DJI drónoddal, és megmutatnád másoknak is? Most akár nyerhetsz is vele egy akkumulátort, amely kompatibilis drónoddal! Jelentkezz még ma, gyűjtsd össze Te a legtöbb szavazatot, és nyerj!


ESC
search

Küldd be a legjobb drónfelvételed, és nyerj egy akkumulátort drónodhoz!

Küldd be a legjobb drónfelvételed, és nyerj egy akkumulátort drónodhoz!

Készítettél egy szuper légifelvételt DJI drónoddal, és megmutatnád másoknak is? Most akár nyerhetsz is vele egy akkumulátort, amely kompatibilis drónoddal! A www.dronexpert.hu üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/dronexpert.hu/ oldalon az alábbi szabályzat szerint.


A Játék időtartama:
-    A videók beküldésének határideje: 2018. április 30. hétfő
-    A szavazás időtartama:  2018. május 31-ig
-    Eredményhirdetés: 2018. május 31.

 

A játék szervezője: A DroneSolution Kft. (továbbiakban: Szervező)

 

A játék menete:
1.    Küldd el nekünk legjobb légi felvételed legkésőbb április 30-ig.
2.    A felvételeket a beérkezés sorrendjében a Dronexpert Facebook oldalára feltöltjük!
3.    Gyűjtsd a „szavazatokat” like-ok formájában május 31-ig!
4.    A legtöbb like-ot kapott videó tulajdonosa egy, a saját drónjával kompatibilis akkumulátort nyer!

 

Nyeremények:
A legtöbb „szavazatot” (like-ot) kapó videó tulajdonosa az ő által használt drónhoz kompatibilis akkumulátort nyer.

 

A nyereményjáték részvételének feltételei:
A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött, Internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik, és a Játék meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a Játékban. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek: a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. §); egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói. Továbbá nem jogosult a díj átvételére, aki: nem töltötte be a 18. életévét, a játék ideje alatt a díj megszerzésének érdekében bármilyen módon befolyásolni próbálja a játékot, nem tartja be a játékszabályzatot


A játékre való jelentkezés menete:
A játékra fejenként maximum 3 videóval lehet jelentkezni.


Felvételeket filemail.com segitségével küld el a dronexperthungary@gmail.com címre. Felbontás FULL HD (1920x1080p legyen) maximális hossza 5 perc. Egyéb tartalmakat nem áll módunkban elfogadni a nyereményjáték keretén belül. A videó alatt semmilyen jogvédett tartalom (hang, képanyag, stb.) nem szerepelhet. A Játékra való jelentkezéssel a felhasználó elfogadja, hogy a a beküldött videót a Szervező a későbbiekben saját célra felhasználhatja, szerkesztheti azt. A Résztvevő a jelentkezéssel automatikusan vállalja, hogy a videót és az általa a Szervezőnek megküldött nevet nyilvánosan, a Drónexpert Facebook oldalán szerepelteti a Szervező.


A videó megküldése a fent említett e-mail címre a játékra való jelentkezésnek minősül. A játékra való jelentkezéssel a felhasználó automatikusan elfogadja a jelen szabályzatban foglalt feltételeket.

 

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. (This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.)

 

A nyertesek kiválasztása:
A Játék időtartama alatt a Játékosok szavazatokat gyűjthetnek a Drónexpert Facebook oldalára felkerült videókra. Az eredményhirdetés napján a legtöbb „Like-ot” szerző videó készítője és tulajdonosa minődül nyertesnek.

 

A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése:
A Játék nyertesével e-mailen (az általa jelentkezéskor megadott e-mail címen) keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.

 

Felelősségkizárás:
A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, Facebook profiljuk hiányosságából adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.  

 

Egyéb: A Játék szervezője a Szabályzat megváltoztatására való jogot fenntartja. A Játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes. A DroneSolution Kft. az adatokat harmadik félnek nem adja tovább, kizárólag a játék fent felsorolt céljára használja. A játék lezárása után az adatokat nem tárolja, más célra fel nem használja. Adatvédelemmel kapcsolatos panasz esetén az illetékes hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság.

címkék:
 
 
Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez