Ezeket a hihetetlen drón felvételeket nem szabad kihagyni |DroneXpert

Főoldal > Top 5 drón videó amitől garantáltan leesik az állad!

DrónExpert

Top 5 drón videó amitől garantáltan leesik az állad!


2019/02/03

A drónozást manapság már nem lehet nem szeretni. Annyi elképesztő kép és felvétel kerül ki az online felületekre, hogy még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni őket. Elképesztő videók, melyektől garantáltan leesik az állad. Ne hagyd ki 2018 legjobb videóit!

Elképesztő videók 2018-ból drónnal!

A drónozás szerencsére egyre nagyobb népszerűségnek örvend szerte a világon. A manapság megjelenő drónokkal már nem csak repülni lehet, hanem akár elképesztő felvételek készítésére is alkalmasak. A legújabb DJI Mavic 2 drónok 4K minőségben képesek képet rögzíteni, és elképesztő minőségben fényképeket lőni a magasban. A DJI Mavic 2 Pro ráadásul egy elképesztő Hasselblad kamerát kapott, ami újabb kaput nyitott meg a profi fotósok, videósok és a drónozás között. A Hasselblad az egyik leg elismertebb kamera márka a profi fotósok között, így elképesztően nagy szó, hogy végre drónokon is elérhető ez a minőség. Szerencsénkre, hiszen így olyan különleges felvételeket láthatunk a profiktól mint az alábbiak.

 




A drónozással a levegőből egyre több szegletét fedezhetjük fel a környezetünkből, és az olyan természeti jelenségekből, melyektől még a földről állva is leesett az állunk, nem még a levegőben. A legújabb drónokkal könnyedén bárki próbálkozhat profi képekkel, és nem kell hozzá gyakorlott fotográfusnak sem lenni. Már maga a téma sokszor elég ahhoz, hogy elálljon az ember lélegzete. Ráadásul az elérhető áruk miatt bárki kipróbálhatja a drónozás elképesztő élményt. Légy részese egy kalandnak, melyet az égen a felhők között találsz. 

 


Most jöhet az ámuldozás, mert 2018-ban is lélegzetelállító felvételek készültek, most megmutatjuk az 5 legkiemelkedőbb drón videót. 
 

A partról nézve az óceán látszólag hatalmas és végtelen. A légi felvételekkel lényegesen mélyebben és részletesebben lehet felfedezni a világ eme csodáját. Ezen a felvételen a bálnákat figyelhetjü meg úgy mint még soha Hawaii partjainál. 

 

2 Észak-Olaszország csodái

Ez az összevágott videó egy DJI Phantom 2-es drón 1 év alatt bejárt útját mutatja meg a csodás Észak- Olaszországban. A fenséges régi tornyoktól kezdve a havas csúcsokon átívelő hegymászókig ez a videó valóban megragadja az élet szépségét egy magasabb szemszögből, ami igazán különlegessé teszi a felvételeket.

 

3 Bontás más szemszögből

Épület bontását valószínűleg még nem sokan láthattunk ilyen perspektívában. Érdemes végignézni, tartogat meglepetéseket.

 

4 Japán különlegességei

A kristálytiszta strandok, a kő sziklák és a buja vulkáni csúcsok mind a 4k-os lenyűgöző videóba kerültek. A szigetek egyszerűen nem lehetnek tökéletesek, és a drone videók tökéletesen megragadják a nyers tájat.

A Kagoshima-szigetek valóban meghökkent a tengerparti vízesésekkel, a sziklás folyókkal és a gördülő óceán hullámokkal.

 

5 Pripyat

Ez a szellemváros eredetileg tele volt az élettel, de a csernobili reaktor 1986-os összeomlása után mindenkit evakuáltak. Tehát látjuk az életüket, amit hátrahagytak, az óriáskerékektől a fedett uszodákig.







Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD