DJI Phantom drónok eladók akciósan - Online webshop - DronExpert

Főoldal > 2018 legjobb drónjai - DJI Phantom drónok

DrónExpert

2018 legjobb drónjai - DJI Phantom drónok


2017/08/15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A DJI Phantom drónok nem csak nagyon híresek a drónozók körében, de nagyon jól felszereltek is. Nem véletlen, hogy a legtöbb ranglistán a DJI Phantom drónok termékcsalád egyes tagjai kivétel nélkül benne vannak a top 10-ben. Sok előnyük van, de ahhoz képest, amit nyújtani tudnak, az áruk is nagyon kedvező, ami nagy kedvencé teszi a DJI Phantom drónok egyes modelleit a vásárlók körében. Nézzük meg miért lettek listavezetők a DJI Phantom drónok.

DJI phantom drón

DJI Phantom drónok - Egy jó drón nem olcsó


Még ha nem is érdekel annyira a drónreptetés, valószínűleg te is látod, hogy igazán praktikus, szórakoztató szerkezetekről van szó. Habár a drónok és quadcopterek többsége valóban csicsás játékok csupán, az általunk felsorolt készülékek mind komoly modelleknek számítanak, amelyek közül néhányat komoly filmes forgatásokon is használnak bizonyos felvételek elkészítésére.

 A dróntechnológia az elmúlt évek során sokat fejlődött, ma pedig már igazán remek minőségű videókat és képeket készíthetünk velük, amelyben többek között a korszerű stabilizátorok (gimbalok) nyújtanak segítséget a DJI Phantom drónok esetében.

 

Az egyetlen probléma az, hogy a drónokra is vonatkozik az „azt kapsz, amit megfizetsz” szabály. A jó minőségű felvételeket készítő, megbízható és jó teljesítményű DJI Phantom drónok nem tartoznak az igazán olcsó kategóriába (habár ezek között is vannak kedvező áru opciók). Mivel a DJI Phantom drónok drága befektetések, ezért érdemes utánanézni a különböző modelleknek a költségvetésed alapján.

 

Vannak persze olcsóbb opciók is, de ezektől semmilyen komolyat nem érdemes elvárni minőség és teljesítmény terén. Az egyik legjobb, barátságos áron beszerezhető DJI Phantom drónok közül kétségtelenül a DJI Phantom 3 Standard, ami habár nem biztosítja a ma már szabványnak számító 4K-s felbontást, 2,7K-s videói továbbra is nagyobb felbontásúak, mint az átlagos FullHD (1080p) monitorok. A Phantom 3 Standardnál keresve sem találnál olcsóbb drónt, ami ilyen minőséget kínál a DJI Phantom drónok között.

 

Az itt felsorolt DJI Phantom drónok szinte azonnal használhatók, miután az ember megvásárolja őket, és általában csak egy egyszerű, okostelefonnal való szinkronizálást igényelnek, hogy minden funkciójukat kihasználhasd.

 

Ha jó drónt akarsz válassz a DJI Phantom drónok közül

 

DJI Phantom drónok - A drónok és a biztonság


Minden kilistázott modell rendelkezik valamilyen szintű biztonsági rendszerrel. Még az olcsóbb Bebop 2 is képes GPS használatával visszatérni a kiindulási pontra bármilyen probléma esetén. Nem kell megijedni az interneten keringő rémtörténetektől – tény ugyan, hogy valóban történhetnek balesetek és a drónok hazatérő funkciója is felmondja néha a szolgálatot, de ezek az esetek csupán gyakorinak tűnnek, hiszen az érdektelen, unalmasabb reptetésekről nem írnak ilyen szívesen az emberek.

 

DJI Phantom drónok reptetése előtt mindenképpen tájékozódj az adott területre vonatkozó reptetési szabályokról és megkötésekről!

 

DJI Phantom drónok - Verseny és játékdrónok


Több olyan készülék is kapható, amelyeket ugyan drónokként reklámoznak, valójában nem többek egyszerű quadcoptereknél (négyrotoros repülő szerkezetek). Ezekből hiányoznak az olyan alapvető funkciók (hazatérés, GPS stabilizáció, automatikus repülési módok, stb.), amelyektől egy repülő szerkezet drónnak tekinthető, és amelyek alapfelszereltséget jelentenek a DJI Phantom drónok esetében.

 

A DJI Phantom drónok még mindig lenyűgözik a piacot

 

DJI Phantom drónok - A DJI hatalma


Nem igazán találni olyan drón toplistát az interneten (eltekintve a speciális célokra használt drónoktól), amelyek dobogós pozícióiban nem DJI Phantom drónok szerepelnek. Senkit se tévesszen meg, hogy egy kínai cégről van szó – a DJI mindig is a dróntechnológia forradalmának vezetője volt, és különösen a DJI Phantom drónok vonalában komoly újításokat képviselő harmadik generációja óta szerepel a köztudatban. A vonal csúcsán jelenleg a Phantom 4 modellek állnak, amelyeket szorosan követnek a DJI Mavic Pro és Mavic Pro Platinum drónok.

 

A DJI Inspire vonalát csak érdekességképpen említenénk meg, ugyanis ezek már komolyabb, mozis forgatásokra is alkalmasak, amelyet áruk is tükröz. Jelenleg két modell kapható, az Inspire 1 és Inspire 2.

 

DJI Phantom drónok - Kicsi vagy nagy drón?

 


Sokáig a DJI Phantom drónok képviselték azt a méretet, amely a lehető legkisebb váz mellett a lehető legprecízebb stabilitást kínálja a felvételek minősége és a repülés biztonsága érdekében. Ez azonban ma már egyáltalán nincs így. Egyre több drón kerül a piacra (többek között a DJI-tól is), amelyek mérete és súlya is kisebb a DJI Phantom drónok súlyánál.

 

Ezek a modellek az olyan felhasználók igényeinek tesznek eleget, akik nem szívesen cipelnek magukkal egy saját táskát drónjuknak (mint például amilyen a DJI Phantom drónok biztonságos szállításához szükséges). Habár teljesítményükben (sebesség, maximális repülési távolság és repülési időtartam) elmaradnak a nagyobb DJI Phantom drónok teljesítményétől, ma már sokkal elérhetőbbek, mint valaha, és sokak számára bőven elegendő az, amit nyújtanak.

 

A jó repülési élményért válassz a DJI Phantom drónok közül
 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD