A DJI Phantom drónok hihetetlen erje mindenkit lenyűgöz. Ha drón váárláson gondolkozol, mindneképpen érdemes megismerned a DJI Phantom drónok termékcsaládját.A piacvezető kínai DJI cég egyik leghíresebb modellsorozata a DJI Phantom drónok. Könnyű szerkezetű, ergonomikus. Nézz be webshopunkba, vedd meg olcsón, akciósan!


ESC

2018 legjobb drónjai - DJI Phantom drónok

DJI phantom drón

                  A DJI Phantom drónok nem csak nagyon híresek a drónozók körében, de nagyon jól felszereltek is. Nem véletlen, hogy a legtöbb ranglistán a DJI Phantom drónok termékcsalád egyes tagjai kivétel nélkül benne vannak a top 10-ben. Sok előnyük van, de ahhoz képest, amit nyújtani tudnak, az áruk is nagyon kedvező, ami nagy kedvencé teszi a DJI Phantom drónok egyes modelleit a vásárlók körében. Nézzük meg miért lettek listavezetők a DJI Phantom drónok.


DJI Phantom drónok - Egy jó drón nem olcsó


Még ha nem is érdekel annyira a drónreptetés, valószínűleg te is látod, hogy igazán praktikus, szórakoztató szerkezetekről van szó. Habár a drónok és quadcopterek többsége valóban csicsás játékok csupán, az általunk felsorolt készülékek mind komoly modelleknek számítanak, amelyek közül néhányat komoly filmes forgatásokon is használnak bizonyos felvételek elkészítésére.

 

A dróntechnológia az elmúlt évek során sokat fejlődött, ma pedig már igazán remek minőségű videókat és képeket készíthetünk velük, amelyben többek között a korszerű stabilizátorok (gimbalok) nyújtanak segítséget a DJI Phantom drónok esetében.

 

Az egyetlen probléma az, hogy a drónokra is vonatkozik az „azt kapsz, amit megfizetsz” szabály. A jó minőségű felvételeket készítő, megbízható és jó teljesítményű DJI Phantom drónok nem tartoznak az igazán olcsó kategóriába (habár ezek között is vannak kedvező áru opciók). Mivel a DJI Phantom drónok drága befektetések, ezért érdemes utánanézni a különböző modelleknek a költségvetésed alapján.

 

Vannak persze olcsóbb opciók is, de ezektől semmilyen komolyat nem érdemes elvárni minőség és teljesítmény terén. Az egyik legjobb, barátságos áron beszerezhető DJI Phantom drónok közül kétségtelenül a DJI Phantom 3 Standard, ami habár nem biztosítja a ma már szabványnak számító 4K-s felbontást, 2,7K-s videói továbbra is nagyobb felbontásúak, mint az átlagos FullHD (1080p) monitorok. A Phantom 3 Standardnál keresve sem találnál olcsóbb drónt, ami ilyen minőséget kínál a DJI Phantom drónok között.

 

Az itt felsorolt DJI Phantom drónok szinte azonnal használhatók, miután az ember megvásárolja őket, és általában csak egy egyszerű, okostelefonnal való szinkronizálást igényelnek, hogy minden funkciójukat kihasználhasd.

 

Ha jó drónt akarsz válassz a DJI Phantom drónok közül

 

DJI Phantom drónok - A drónok és a biztonság


Minden kilistázott modell rendelkezik valamilyen szintű biztonsági rendszerrel. Még az olcsóbb Bebop 2 is képes GPS használatával visszatérni a kiindulási pontra bármilyen probléma esetén. Nem kell megijedni az interneten keringő rémtörténetektől – tény ugyan, hogy valóban történhetnek balesetek és a drónok hazatérő funkciója is felmondja néha a szolgálatot, de ezek az esetek csupán gyakorinak tűnnek, hiszen az érdektelen, unalmasabb reptetésekről nem írnak ilyen szívesen az emberek.

 

DJI Phantom drónok reptetése előtt mindenképpen tájékozódj az adott területre vonatkozó reptetési szabályokról és megkötésekről!

 

DJI Phantom drónok - Verseny és játékdrónok


Több olyan készülék is kapható, amelyeket ugyan drónokként reklámoznak, valójában nem többek egyszerű quadcoptereknél (négyrotoros repülő szerkezetek). Ezekből hiányoznak az olyan alapvető funkciók (hazatérés, GPS stabilizáció, automatikus repülési módok, stb.), amelyektől egy repülő szerkezet drónnak tekinthető, és amelyek alapfelszereltséget jelentenek a DJI Phantom drónok esetében.

 

A DJI Phantom drónok még mindig lenyűgözik a piacot

 

DJI Phantom drónok - A DJI hatalma


Nem igazán találni olyan drón toplistát az interneten (eltekintve a speciális célokra használt drónoktól), amelyek dobogós pozícióiban nem DJI Phantom drónok szerepelnek. Senkit se tévesszen meg, hogy egy kínai cégről van szó – a DJI mindig is a dróntechnológia forradalmának vezetője volt, és különösen a DJI Phantom drónok vonalában komoly újításokat képviselő harmadik generációja óta szerepel a köztudatban. A vonal csúcsán jelenleg a Phantom 4 modellek állnak, amelyeket szorosan követnek a DJI Mavic Pro és Mavic Pro Platinum drónok.

 

A DJI Inspire vonalát csak érdekességképpen említenénk meg, ugyanis ezek már komolyabb, mozis forgatásokra is alkalmasak, amelyet áruk is tükröz. Jelenleg két modell kapható, az Inspire 1 és Inspire 2.

 

DJI Phantom drónok - Kicsi vagy nagy drón?

 


Sokáig a DJI Phantom drónok képviselték azt a méretet, amely a lehető legkisebb váz mellett a lehető legprecízebb stabilitást kínálja a felvételek minősége és a repülés biztonsága érdekében. Ez azonban ma már egyáltalán nincs így. Egyre több drón kerül a piacra (többek között a DJI-tól is), amelyek mérete és súlya is kisebb a DJI Phantom drónok súlyánál.

 

Ezek a modellek az olyan felhasználók igényeinek tesznek eleget, akik nem szívesen cipelnek magukkal egy saját táskát drónjuknak (mint például amilyen a DJI Phantom drónok biztonságos szállításához szükséges). Habár teljesítményükben (sebesség, maximális repülési távolság és repülési időtartam) elmaradnak a nagyobb DJI Phantom drónok teljesítményétől, ma már sokkal elérhetőbbek, mint valaha, és sokak számára bőven elegendő az, amit nyújtanak.

 

A jó repülési élményért válassz a DJI Phantom drónok közül
 

címkék:
 
 
Kerüld el a drón törést könyedén tippjeinkkel! DroneXpert | 2019. február 04.

10 tipp drón balesetek elkerüléséhez

Szerencsére egyre többen kezdenek bele a drónozásba, és egyre többeknek válik a hétvégi kikapcsolódás szerves részévé. Azért is jó, hogy egyre többen kedvelik meg a repülés világát, mert elképesztő felvételeket láthatunk, a világ szinte minden tájáról olyan perspektívából ahonnan előtte sosem. Azonban a kezdeti lépéseknél nem árt vigyázni, hiszen a baj könnyen jön, és ha nem vagyunk elég felkészültek elkerülhetetlen a baleset. Megmutatjuk mit tudsz tenni a balesetek elkerülésének érdekében. 

Elképesztő videók 2018-ból drónnal! DroneXpert.hu | 2019. február 03.

Top 5 drón videó 2018-ban amitől garantáltan leesik az...

A drónozást manapság már nem lehet nem szeretni. Annyi elképesztő kép és felvétel kerül ki az online felületekre, hogy még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni őket. Elképesztő videók, melyektől garantáltan leesik az állad. Ne hagyd ki 2018 legjobb videóit!

5 szuper kiegészítő telefonokhoz a profibb képalkotásért! 2019. január 02.

Top 5 telefonos kiegészítő a tökéletes képekért!

A fényképezésre alkalmas telefonok elterjedésével egyre nagyobb az igény arra, hogy ezekkel a készülékekkel minél minőségibb képeket és videókat készíthessünk a mindennapokban. Sokak szerint a csúcskategóriás telefonok sosem fogják átvenni a profi fényképezők helyét, azonban a gyártók évről évre kísérletet tesznek rá, hogy profi szinten is használható készülékeket dobjanak piacra. A fotózáshoz és videózáshoz ha valaki kicsit profibb szinten szeretné csinálni, de nincs meg a megfelelő tőke hozzá...

Tartsd biztonságban drónodat a hidegebb napokon is! DroneXpert.hu | 2018. december 03.

Így óvd meg drónodat a hidegben

A tél és a hideg közeledtével egyre többen gondolkoznak el azon, hogy vajon kedvenc drónunk mennyire bírja majd a hideget, és az akkumulátoraira lesznek e valamilyen káros hatással a mínuszok, melyek télen elkerülhetetlenek. Ha Te sem szeretnéd a szekrényben tartani drónodat a tél során, akkor olvass tovább, mert megmutatjuk mire kell különösen nagy figyelmet fordítani ebben az időszakban ahhoz, hogy a repülés élménye teljes maradjon.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient