Összehasonlító fül

A DJI Phantom drónok hihetetlen erje mindenkit lenyűgöz. Ha drón váárláson gondolkozol, mindneképpen érdemes megismerned a DJI Phantom drónok termékcsaládját.A piacvezető kínai DJI cég egyik leghíresebb modellsorozata a DJI Phantom drónok. Könnyű szerkezetű, ergonomikus. Nézz be webshopunkba, vedd meg olcsón, akciósan!


search

2018 legjobb drónjai - DJI Phantom drónok

DJI phantom drón

                  A DJI Phantom drónok nem csak nagyon híresek a drónozók körében, de nagyon jól felszereltek is. Nem véletlen, hogy a legtöbb ranglistán a DJI Phantom drónok termékcsalád egyes tagjai kivétel nélkül benne vannak a top 10-ben. Sok előnyük van, de ahhoz képest, amit nyújtani tudnak, az áruk is nagyon kedvező, ami nagy kedvencé teszi a DJI Phantom drónok egyes modelleit a vásárlók körében. Nézzük meg miért lettek listavezetők a DJI Phantom drónok.


DJI Phantom drónok - Egy jó drón nem olcsó


Még ha nem is érdekel annyira a drónreptetés, valószínűleg te is látod, hogy igazán praktikus, szórakoztató szerkezetekről van szó. Habár a drónok és quadcopterek többsége valóban csicsás játékok csupán, az általunk felsorolt készülékek mind komoly modelleknek számítanak, amelyek közül néhányat komoly filmes forgatásokon is használnak bizonyos felvételek elkészítésére.

 

A dróntechnológia az elmúlt évek során sokat fejlődött, ma pedig már igazán remek minőségű videókat és képeket készíthetünk velük, amelyben többek között a korszerű stabilizátorok (gimbalok) nyújtanak segítséget a DJI Phantom drónok esetében.

 

Az egyetlen probléma az, hogy a drónokra is vonatkozik az „azt kapsz, amit megfizetsz” szabály. A jó minőségű felvételeket készítő, megbízható és jó teljesítményű DJI Phantom drónok nem tartoznak az igazán olcsó kategóriába (habár ezek között is vannak kedvező áru opciók). Mivel a DJI Phantom drónok drága befektetések, ezért érdemes utánanézni a különböző modelleknek a költségvetésed alapján.

 

Vannak persze olcsóbb opciók is, de ezektől semmilyen komolyat nem érdemes elvárni minőség és teljesítmény terén. Az egyik legjobb, barátságos áron beszerezhető DJI Phantom drónok közül kétségtelenül a DJI Phantom 3 Standard, ami habár nem biztosítja a ma már szabványnak számító 4K-s felbontást, 2,7K-s videói továbbra is nagyobb felbontásúak, mint az átlagos FullHD (1080p) monitorok. A Phantom 3 Standardnál keresve sem találnál olcsóbb drónt, ami ilyen minőséget kínál a DJI Phantom drónok között.

 

Az itt felsorolt DJI Phantom drónok szinte azonnal használhatók, miután az ember megvásárolja őket, és általában csak egy egyszerű, okostelefonnal való szinkronizálást igényelnek, hogy minden funkciójukat kihasználhasd.

 

Ha jó drónt akarsz válassz a DJI Phantom drónok közül

 

DJI Phantom drónok - A drónok és a biztonság


Minden kilistázott modell rendelkezik valamilyen szintű biztonsági rendszerrel. Még az olcsóbb Bebop 2 is képes GPS használatával visszatérni a kiindulási pontra bármilyen probléma esetén. Nem kell megijedni az interneten keringő rémtörténetektől – tény ugyan, hogy valóban történhetnek balesetek és a drónok hazatérő funkciója is felmondja néha a szolgálatot, de ezek az esetek csupán gyakorinak tűnnek, hiszen az érdektelen, unalmasabb reptetésekről nem írnak ilyen szívesen az emberek.

 

DJI Phantom drónok reptetése előtt mindenképpen tájékozódj az adott területre vonatkozó reptetési szabályokról és megkötésekről!

 

DJI Phantom drónok - Verseny és játékdrónok


Több olyan készülék is kapható, amelyeket ugyan drónokként reklámoznak, valójában nem többek egyszerű quadcoptereknél (négyrotoros repülő szerkezetek). Ezekből hiányoznak az olyan alapvető funkciók (hazatérés, GPS stabilizáció, automatikus repülési módok, stb.), amelyektől egy repülő szerkezet drónnak tekinthető, és amelyek alapfelszereltséget jelentenek a DJI Phantom drónok esetében.

 

A DJI Phantom drónok még mindig lenyűgözik a piacot

 

DJI Phantom drónok - A DJI hatalma


Nem igazán találni olyan drón toplistát az interneten (eltekintve a speciális célokra használt drónoktól), amelyek dobogós pozícióiban nem DJI Phantom drónok szerepelnek. Senkit se tévesszen meg, hogy egy kínai cégről van szó – a DJI mindig is a dróntechnológia forradalmának vezetője volt, és különösen a DJI Phantom drónok vonalában komoly újításokat képviselő harmadik generációja óta szerepel a köztudatban. A vonal csúcsán jelenleg a Phantom 4 modellek állnak, amelyeket szorosan követnek a DJI Mavic Pro és Mavic Pro Platinum drónok.

 

A DJI Inspire vonalát csak érdekességképpen említenénk meg, ugyanis ezek már komolyabb, mozis forgatásokra is alkalmasak, amelyet áruk is tükröz. Jelenleg két modell kapható, az Inspire 1 és Inspire 2.

 

DJI Phantom drónok - Kicsi vagy nagy drón?

 


Sokáig a DJI Phantom drónok képviselték azt a méretet, amely a lehető legkisebb váz mellett a lehető legprecízebb stabilitást kínálja a felvételek minősége és a repülés biztonsága érdekében. Ez azonban ma már egyáltalán nincs így. Egyre több drón kerül a piacra (többek között a DJI-tól is), amelyek mérete és súlya is kisebb a DJI Phantom drónok súlyánál.

 

Ezek a modellek az olyan felhasználók igényeinek tesznek eleget, akik nem szívesen cipelnek magukkal egy saját táskát drónjuknak (mint például amilyen a DJI Phantom drónok biztonságos szállításához szükséges). Habár teljesítményükben (sebesség, maximális repülési távolság és repülési időtartam) elmaradnak a nagyobb DJI Phantom drónok teljesítményétől, ma már sokkal elérhetőbbek, mint valaha, és sokak számára bőven elegendő az, amit nyújtanak.

 

A jó repülési élményért válassz a DJI Phantom drónok közül
 

címkék:
 
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez