Összehasonlító fül

DJI Phantom 5 drón kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüzemelés.


search

DJI Phantom 5 drón

Megvásárolható:
nem
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 0 Ft
DJI Phantom 5 drón - a valaha volt legjobb drón


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A kínai DJI cég a világ vezető fogyasztói és professzionális dróngyártójává nőtte ki magát az elmúlt években.

 

Sikerét többek között a nagyszerű Phantom sorozatnak köszönheti, amely minden verzióval valami újat tesz le az asztalra, egyre magasabbra állítva ezzel a mércét azon cégek számára, akik szeretnének versenybe szállni a drónpiacon.

 

A DJI Phantom 5 kiadására 2018-ban számítunk, amely várhatóan a legerősebb drón lesz a piacon!A Phantom széria legutóbbi sztárjai, a Phantom 4 (és különböző verziói) hétköznapi és profi használatra is kiválóak, de a pilóták már tűkön ülve várják, hogy vajon mivel állnak elő az Phantom 5-ös verziójával, ami minden bizonnyal nagy hullámokat kelt majd a drónok világában.

 

Mivel azonban a Phantom 5-öt még csak be sem jelentették hivatalosan, így egyelőre csak találgatni tudunk, hogy vajon mivel lep majd meg bennünket a DJI. Nézzük, hogy (feltehetően) mire számíthatunk az új Phantomban.

 

DJI Phantom 5 drón – a kialakítás

A DJI Phantom drónok mindig is elegáns, hatékonyan kialakított quadcopterek voltak, ami valószínűleg a Phantom 5-tel sem változik majd. Ez a design stabilitást és irányíthatóságot biztosít a szerkezetnek, nem is beszélve a látványos megjelenésről.

 

DJI Phantom 5 drón – a kamera

A DJI közismert arról is, hogy szuper minőségű kamerákkal szereli fel készülékeit. Nem csoda tehát, hogy rengeteg spekuláció övezi a Phantom 5 feltételezett fedélzeti kameráját.

 

Egyesek szerint új gimbalt kapunk majd, ami minden eddiginél stabilabb képet biztosít majd a kamera számára. Jó eséllyel egy 360°-os stabilizátor kerül a Phantom 5-be, ami még nagy sebességek mellett is képes lesz egyenesben tartani a rögzített kamerát.

 

Vannak, akik szerint maga a kamera nem változik majd, hiszen már a mostani csúcsmodell is képes 4k-s videók rögzítésére. Persze a videó minősége, a felvételek tisztasága, a zajszint és egyéb fontos tényezők mind javulhatnak. Ez csak a DJI-on múlik.

 

DJI Phantom 5 drón – Új repülési módok és hosszabb repülési idő

A DJI Phantom 5 állítólag új repülési módokkal felszerelve érkezik majd. Ezek közül a legfontosabbak a Tap-To-Fly, a levegőbe való feldobással való indítás és a Sport módok. Mindezek különböző helyzetekben különböző egyedi funkciókat kínálnak majd. A Tap-To-Fly egyfajta robotpilóta lesz, ami képes saját magától irányítani a készüléket. A Sport mód teljesen újszerű repülési élményt nyújt majd.

 

Repülési időben nem sokan számítanak túl nagy ugrásra a DJI Phantom 5 megjelenésével. Az eddigi legfejlettebb 25-28 percig képesek a levegőben maradni, az általános vélemény szerint pedig a Phatnom 5 pedig nagyjából 30 percet biztosít majd. Mások azt állítják, hogy 33 perces repülési időt is ki lehet majd hozni belőle, ami már érezhetően több lenne, mint a korábbi verzióké.

 

A Phantom 5 talán akár 5 kilométer messzire is reptethető lesz a pilótától, ami új lehetőségeket biztosít majd számtalan felhasználási célra.

 

DJI Phantom 5 – az akadályérzékelő szenzor

A DJI Phantom 5 a pletykák szerint 360°-os akadályérzékelő rendszerrel rendelkezik majd, amelyek a készülék felett és alatt 5-5 méterrel képesek észrevenni az esetleges akadályokat. Ez különösen a robotpilótás repülés során lesz majd nagyon fontos.

 

DJI Phantom 5 – a követőrendszer

A követőrendszer a DJI Phantom 5-ben a GPS-re támaszkodik és hatékonyan alkalmazható megfigyelési célokra. Megadható egy kijelölt célpont, amelyet a drón biztos távolságból követ majd.
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez