Összehasonlító fül

DJI Phantom 3 Battery Heater kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüzem


ESC
search

DJI Phantom 3 Battery Heater

Cikkszám:
875
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 5 990 Ft
Bemutató darab volt. A Battery Heater akkumulátormelegítő segít elérni az optimális teljesítményt az akkumulátor melegítésével egy megfelelőbb hőmérsékletre (5°C fölé) repülés előtt, ezáltal lehetővé teszi a megbízhatóbb reptetést.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

DJI Phantom 3 Battery Heater

Bemutató darab volt Alacsony hőmérséklet káros hatással van a Phantom 3 intelligens akkumulátor teljesítményére ezért a DJI kifejlesztette a Battery Heater-t. A Battery Heater akkumulátormelegítő segít elérni az optimális teljesítményt az akkumulátor melegítésével egy megfelelőbb hőmérsékletre (5°C fölé) repülés előtt, ezáltal lehetővé teszi a megbízhatóbb reptetést.   Spec:

  • Ajánlott használati hőmérséklet: -20°C és 5°C
  • Fűtési tartomány: 35°C ± 5°C
  • Teljesítmény: legfeljebb 30W
  • Bemeneti feszültség: 12-17.4V, DC
  • Bemenet áramerősség: legfeljebb 1,72 A
  • Méretek : 61 x 83 x 113 mm
  • Kompatibilis: DJI Phantom 3 - 4480mAh - 15.2V akkumulátor

  A Battery Heater használata:

  1. Győződjön meg arról, hogy az akkumulátor teljesen fel van töltve, és kikapcsolva. Helyezze be az akkumulátort a Battery Heater
  2. Kapcsolja be az akkumulátort, és várjon 10-15 percig (a tényleges működési idő függ a környezeti hőmérséklettől. Hosszabb vagy rövidebb idő szükséges lehet). Ne hagyja az akkumulátort felügyelet nélkül hosszabb ideig.
  3. Kapcsolja ki az akkumulátort, és hagyja a Battery Heater-ben további 3 percig (a tényleges működési idő függ a környezeti hőmérséklettől. Hosszabb vagy rövidebb idő szükséges lehet). Az Intelligent Flight akkumulátor most már készen áll a használatra.


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez