Összehasonlító fül

Dji Mavic AIR2 típushoz kioldó szerkezet (csomag szállitás) Dronexpert.hu - minden, amire a drónozáshoz szükséged lehet! DJI drónok, drón kiegészítők és drón tartozékok széles választékban webáruházunkból akár azonnal, raktárról.


search

Dji Mavic AIR2 típushoz kioldó szerkezet (csomag szállitás)

Cikkszám:
46573
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
DJI

Ár: 19 990 Ft
Dji Mavic AIR2 típushoz kioldó szerkezet (csomag szállitás)


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

1. Release Thrower Servo Controlled Dropper Device for DJI MAVIC Air 2 Drone Dropping System.
2. Easy to Control: One-Click Operation with the Remote, the Remote Range of Delivery Device is the Same as the Range of the Drone Remote.
3. Minimalist Constuction: Light Weight, Convenient Size, Easy-Installation, No Need to Redesign Your Drone. With Bult-in Battery, Can Continually Open and Close for 500+ times on One Charge.
4. Application: Throwing Fish Bait, Drone Fishing Line Release, Flower Dropping, Advertising, Wire Leading and Guiding, Parties and Celebration, Proposal, Search and Rescue. (You Can Use Play-road Device to Cast a Life Vest Far Away in the Sea).
5. for MAVIC AIR 2 Airdrop is designed to provide a light weight and easy-to-use dropping experience. It allows you to drop anything (Do not Exceed the Max Load Weight) you want from your drone and at any range your drone can reach.
6. Kindly note: for safety consideration, please do not carry overload weight(max loading weight: 500g).

Specifications:
Material: ABS
Battery Capacity: 3.7V 150MAH
Charging interface: TYPE-C
Max Loading weight: within 500g recommended (Depends on your drone's maximum carriage weight)
Standby time: about 12 hours
Battery Charging Time: Less than 90 minutes
Charge once can be operated about 500 times
Net weight: about 96g
Product size: about 9.7*8.5*5.3cm
Compatible with: for DJI Mavic Air 2 Drone

Package list:
1 x Thrower
1 x Set of Landing gear
1 x Type-C charging cable

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez