Összehasonlító fül

A DJI 2018 januárjában mutatta be legújabb drónját, a DJI Mavic Air-t! Vásárolja meg Ön is webshopunkból, és készítsen szemet kápráztató légi felvételeket!


search

Új családtag a DJI háza táján – Íme a DJI Mavic Air

DJI Mavic Air

A DJI termékcsaládja új taggal bővült – a 2018 januárjában bemutatott DJI Mavic Air méretében és árában nagyjából félúton található az olcsóbb és kisebb Spark, és a profibb végleteket képviselő Mavic Pro között. A funkcionalitását tekintve meglepően jól felszerelt Mavic Air a legtöbb középhaladó és hobbiszinten repülő drónpilóta igényeit is kielégíti majd, de nagy valószínűséggel sok profi arzenáljában is megjelenik majd.


A DJI Mavic Air főbb tulajdonságai:


•    32 megapixeles gömbpanorámák
•    Összehajtható és könnyedén hordozható kialakítás
•    4K-s kamera háromtengelyes stabilizátorral
•    Háromdimenziós biztonsági rendszer
•    SmartCapture mód
•    21 perces repülési idő
•    68 km/h-s csúcssebesség
•    DJI Goggles kompatibilis

A DJI Mavic Air kamerája


Kezdjük mindjárt azzal, ami minden bizonnyal a legtöbbeket érdekel. A DJI Mavic Air a valaha készült leghordozhatóbb DJI drón, amely háromtengelyes stabilizátorral fan felszerelve. A háromszöges kialakítású stabilizátor minden eddiginél stabilabb felvételeket tesz lehetővé.

A DJI Mavic Air fedélzeti kamerája egy 12 megapixeels, 1/2,3”-os szenzorral van ellátva, amely elé egy 24mm-esnek megfelelő, f/2,8-as blendéjű objektív került.

A DJI Mavic Air gömbpanoráma funkciója


A vízszintes és függőleges panorámák mellett a Mavic Air 32 megapixeles gömbpanorámák készítésére is képes, amelyet 25 különálló fényképből illeszt össze mindössze 8 másodperc alatt. Ezeket a DJI Goggles FPV szemüveggel akár azonnal meg is tekinthetjük.

DJI Mavic Air – kedvezőbb videótömörítés


A DJI Mavic Air 100 Mbps-es tömörítéssel képes a 4K-s videók rögzítésére, amivel még a magasabb árkategóriájú Mavic Pro-t is megelőzi.

Lassított felvételek a DJI Mavic Air-rel


A lassított felvételek szerelmeseinek akár 120 FPS-es videórögzítésre is lehetőségük van, hogy minden pillanatot részletesen örökíthessenek meg a DJI Mavic Air drónnal.

Nagy dinamikájú, azaz HDR fényképeket készít a DJI Mavic Air


A HDR, azaz nagy dinamikai tartományú algoritmus segítségével a DJI Mavic Air a lehető legtöbb részletet képes rögzíteni a képek világos és sötét részeiben is, és természetes átmenetet biztosít az árnyékos és fényes részek között.

A DJI Mavic Air belső tárhelye és bővíthetősége


A DJI Mavic Air 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, amelyeket egy USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk le a számítógépre. Természetesen az Air emellett Micro SD kártyával is bővíthető.

A DJI Mavic Air elegáns kialakítása


A DJI Mavic Air egy nagyobb okostelefon méreteivel vetekszik. Megfontolt kialakítása nem csupán esztétikai célokat szolgál. A drón karjai behajthatók, és tökéletesen illeszkednek a szerkezet vázához, különösen hordozhatóvá téve ezzel az Airt. A magnézium ötvözet biztosítja a hét fedélzeti szenzor és az elsődleges stabilizátor biztonságát, a hátsó szellőző nyílások pedig hatékony hőelosztást nyújtanak.

A DJI Mavic Air távirányítója


Az összecsukható távirányító követi az DJI Mavic Air helytakarékos, mégis hatékony designját. A távirányítóhoz egy okostelefon is csatlakoztatható a maximális kényelem és hatékonyság érdekében.

DJI Mavic Air – ActiveTrack


Az ActiveTrack technológia a DJI Mavic Airből sem maradhatott ki. Ebben a módban 16 alany választható ki egyszerre, ezek között pedig akár felvétel közben is válogathatunk. Az ActiveTrack számos helyzetben képes pontosan követni a kijelölt alanyokat, még ha azok extrém mozgásokat is végeznek.

DJI Mavic Air – QuickShots


A DJI Mavic Air hat különböző QuickShot kameramozgásra képes – ezek a Rocket, a Dronie, a Circle, a Helix, az Asteroid, és a Boomerang. Mindezek egyetlen érintéssel kiválaszthatók, mégis filmes minőségű mozgásokat képesek tökéletesen leutánozni a drámai, kreatív hatások elérése érdekében.


DJI Mavic Air – SmartCapture


A könnyedén használható és rendkívül szórakoztató SmartCapture mód egy új, és interaktív mód a Mavic Air kézzel történő irányítására. A drón kézmozdulatokkal indítható el és irányítható, illetve videó és képrögzítési parancsok is kiadhatók neki, távirányító nélkül.

FlightAutonomy 2.0
A FlightAutonomy 2.0 rendszer mögött a DJI Mavic Air korszerű érzékelőrendszere áll. A drón folyamatosan figyelemmel tartja környezetét, biztosítva ezzel az esetleges akadályok hatékony és biztonságos elkerülését.

A DJI Mavic Air csúcssebessége


A DJI Mavic Air 68,4 km/h-s sebességre képes Sport módban.

DJI Mavic Air – Wi-Fi videóátvitel 


Az új Wi-Fi videóátviteli rendszernek köszönhetően a DJI Mavic Air 2,4 és 5,8 GHz-s frenvenciákon is képes 720p-s élő videókép továbbítására akár 4 km távolságból is.

Szerző: Dronexpert

címkék: új
Használt Dji Mavic Air Fly More Combo

Használt Dji Mavic Air Fly More Combo Onyx Black vásárlás, akció

179.990 Ft

DroneXpert.hu a drónspecialista most kitalált neked egy remek akciót! Repülj gondtalanul és...

Megtekintés
Dji Mavic Air Fly More Combo ArcticWhite

Dji Mavic Air Fly More Combo ArcticWhite vásárlás, akció

237.990 Ft

Dji Mavic Air Fly More Combo ArcticWhite

Megtekintés
Dji Mavic Air Fehér Szinben

Dji Mavic Air Fehér Szinben vásárlás, akció

199.490 Ft

Dji Mavic Air Fehér színben

Megtekintés
Dji Mavic Air Fekete Szinben

Dji Mavic Air Fekete Szinben vásárlás, akció

239.900 Ft

Dji Mavic Air Fekete Szinben

Megtekintés
 
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez