DJI Mavic Air drónok

Főoldal > Új családtag a DJI háza táján – Íme a DJI Mavic Air

DrónExpert

Új családtag a DJI háza táján – Íme a DJI Mavic Air


2018/02/01
Dronexpert

A DJI termékcsaládja új taggal bővült – a 2018 januárjában bemutatott DJI Mavic Air méretében és árában nagyjából félúton található az olcsóbb és kisebb Spark, és a profibb végleteket képviselő Mavic Pro között. A funkcionalitását tekintve meglepően jól felszerelt Mavic Air a legtöbb középhaladó és hobbiszinten repülő drónpilóta igényeit is kielégíti majd, de nagy valószínűséggel sok profi arzenáljában is megjelenik majd.

DJI Mavic Air

A DJI Mavic Air főbb tulajdonságai:


•    32 megapixeles gömbpanorámák
•    Összehajtható és könnyedén hordozható kialakítás
•    4K-s kamera háromtengelyes stabilizátorral
•    Háromdimenziós biztonsági rendszer
•    SmartCapture mód
•    21 perces repülési idő
•    68 km/h-s csúcssebesség
•    DJI Goggles kompatibilis

A DJI Mavic Air kamerája


Kezdjük mindjárt azzal, ami minden bizonnyal a legtöbbeket érdekel. A DJI Mavic Air a valaha készült leghordozhatóbb DJI drón, amely háromtengelyes stabilizátorral fan felszerelve. A háromszöges kialakítású stabilizátor minden eddiginél stabilabb felvételeket tesz lehetővé.A DJI Mavic Air fedélzeti kamerája egy 12 megapixeels, 1/2,3”-os szenzorral van ellátva, amely elé egy 24mm-esnek megfelelő, f/2,8-as blendéjű objektív került.

A DJI Mavic Air gömbpanoráma funkciója


A vízszintes és függőleges panorámák mellett a Mavic Air 32 megapixeles gömbpanorámák készítésére is képes, amelyet 25 különálló fényképből illeszt össze mindössze 8 másodperc alatt. Ezeket a DJI Goggles FPV szemüveggel akár azonnal meg is tekinthetjük.

DJI Mavic Air – kedvezőbb videótömörítés


A DJI Mavic Air 100 Mbps-es tömörítéssel képes a 4K-s videók rögzítésére, amivel még a magasabb árkategóriájú Mavic Pro-t is megelőzi.

Lassított felvételek a DJI Mavic Air-rel


A lassított felvételek szerelmeseinek akár 120 FPS-es videórögzítésre is lehetőségük van, hogy minden pillanatot részletesen örökíthessenek meg a DJI Mavic Air drónnal.

Nagy dinamikájú, azaz HDR fényképeket készít a DJI Mavic Air


A HDR, azaz nagy dinamikai tartományú algoritmus segítségével a DJI Mavic Air a lehető legtöbb részletet képes rögzíteni a képek világos és sötét részeiben is, és természetes átmenetet biztosít az árnyékos és fényes részek között.

A DJI Mavic Air belső tárhelye és bővíthetősége


A DJI Mavic Air 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, amelyeket egy USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk le a számítógépre. Természetesen az Air emellett Micro SD kártyával is bővíthető.

A DJI Mavic Air elegáns kialakítása


A DJI Mavic Air egy nagyobb okostelefon méreteivel vetekszik. Megfontolt kialakítása nem csupán esztétikai célokat szolgál. A drón karjai behajthatók, és tökéletesen illeszkednek a szerkezet vázához, különösen hordozhatóvá téve ezzel az Airt. A magnézium ötvözet biztosítja a hét fedélzeti szenzor és az elsődleges stabilizátor biztonságát, a hátsó szellőző nyílások pedig hatékony hőelosztást nyújtanak.

A DJI Mavic Air távirányítója


Az összecsukható távirányító követi az DJI Mavic Air helytakarékos, mégis hatékony designját. A távirányítóhoz egy okostelefon is csatlakoztatható a maximális kényelem és hatékonyság érdekében.

DJI Mavic Air – ActiveTrack


Az ActiveTrack technológia a DJI Mavic Airből sem maradhatott ki. Ebben a módban 16 alany választható ki egyszerre, ezek között pedig akár felvétel közben is válogathatunk. Az ActiveTrack számos helyzetben képes pontosan követni a kijelölt alanyokat, még ha azok extrém mozgásokat is végeznek.

DJI Mavic Air – QuickShots


A DJI Mavic Air hat különböző QuickShot kameramozgásra képes – ezek a Rocket, a Dronie, a Circle, a Helix, az Asteroid, és a Boomerang. Mindezek egyetlen érintéssel kiválaszthatók, mégis filmes minőségű mozgásokat képesek tökéletesen leutánozni a drámai, kreatív hatások elérése érdekében.


DJI Mavic Air – SmartCapture


A könnyedén használható és rendkívül szórakoztató SmartCapture mód egy új, és interaktív mód a Mavic Air kézzel történő irányítására. A drón kézmozdulatokkal indítható el és irányítható, illetve videó és képrögzítési parancsok is kiadhatók neki, távirányító nélkül.

FlightAutonomy 2.0
A FlightAutonomy 2.0 rendszer mögött a DJI Mavic Air korszerű érzékelőrendszere áll. A drón folyamatosan figyelemmel tartja környezetét, biztosítva ezzel az esetleges akadályok hatékony és biztonságos elkerülését.

A DJI Mavic Air csúcssebessége


A DJI Mavic Air 68,4 km/h-s sebességre képes Sport módban.

DJI Mavic Air – Wi-Fi videóátvitel 


Az új Wi-Fi videóátviteli rendszernek köszönhetően a DJI Mavic Air 2,4 és 5,8 GHz-s frenvenciákon is képes 720p-s élő videókép továbbítására akár 4 km távolságból is.
újLegfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD