A DJI 2018 januárjában mutatta be legújabb drónját, a DJI Mavic Air-t! Vásárolja meg Ön is webshopunkból, és készítsen szemet kápráztató légi felvételeket!


ESC
search

Új családtag a DJI háza táján – Íme a DJI Mavic Air

DJI Mavic Air

A DJI termékcsaládja új taggal bővült – a 2018 januárjában bemutatott DJI Mavic Air méretében és árában nagyjából félúton található az olcsóbb és kisebb Spark, és a profibb végleteket képviselő Mavic Pro között. A funkcionalitását tekintve meglepően jól felszerelt Mavic Air a legtöbb középhaladó és hobbiszinten repülő drónpilóta igényeit is kielégíti majd, de nagy valószínűséggel sok profi arzenáljában is megjelenik majd.


A DJI Mavic Air főbb tulajdonságai:


•    32 megapixeles gömbpanorámák
•    Összehajtható és könnyedén hordozható kialakítás
•    4K-s kamera háromtengelyes stabilizátorral
•    Háromdimenziós biztonsági rendszer
•    SmartCapture mód
•    21 perces repülési idő
•    68 km/h-s csúcssebesség
•    DJI Goggles kompatibilis

A DJI Mavic Air kamerája


Kezdjük mindjárt azzal, ami minden bizonnyal a legtöbbeket érdekel. A DJI Mavic Air a valaha készült leghordozhatóbb DJI drón, amely háromtengelyes stabilizátorral fan felszerelve. A háromszöges kialakítású stabilizátor minden eddiginél stabilabb felvételeket tesz lehetővé.

A DJI Mavic Air fedélzeti kamerája egy 12 megapixeels, 1/2,3”-os szenzorral van ellátva, amely elé egy 24mm-esnek megfelelő, f/2,8-as blendéjű objektív került.

A DJI Mavic Air gömbpanoráma funkciója


A vízszintes és függőleges panorámák mellett a Mavic Air 32 megapixeles gömbpanorámák készítésére is képes, amelyet 25 különálló fényképből illeszt össze mindössze 8 másodperc alatt. Ezeket a DJI Goggles FPV szemüveggel akár azonnal meg is tekinthetjük.

DJI Mavic Air – kedvezőbb videótömörítés


A DJI Mavic Air 100 Mbps-es tömörítéssel képes a 4K-s videók rögzítésére, amivel még a magasabb árkategóriájú Mavic Pro-t is megelőzi.

Lassított felvételek a DJI Mavic Air-rel


A lassított felvételek szerelmeseinek akár 120 FPS-es videórögzítésre is lehetőségük van, hogy minden pillanatot részletesen örökíthessenek meg a DJI Mavic Air drónnal.

Nagy dinamikájú, azaz HDR fényképeket készít a DJI Mavic Air


A HDR, azaz nagy dinamikai tartományú algoritmus segítségével a DJI Mavic Air a lehető legtöbb részletet képes rögzíteni a képek világos és sötét részeiben is, és természetes átmenetet biztosít az árnyékos és fényes részek között.

A DJI Mavic Air belső tárhelye és bővíthetősége


A DJI Mavic Air 8 GB belső tárhellyel rendelkezik, amelyeket egy USB Type-C csatlakozón keresztül tölthetünk le a számítógépre. Természetesen az Air emellett Micro SD kártyával is bővíthető.

A DJI Mavic Air elegáns kialakítása


A DJI Mavic Air egy nagyobb okostelefon méreteivel vetekszik. Megfontolt kialakítása nem csupán esztétikai célokat szolgál. A drón karjai behajthatók, és tökéletesen illeszkednek a szerkezet vázához, különösen hordozhatóvá téve ezzel az Airt. A magnézium ötvözet biztosítja a hét fedélzeti szenzor és az elsődleges stabilizátor biztonságát, a hátsó szellőző nyílások pedig hatékony hőelosztást nyújtanak.

A DJI Mavic Air távirányítója


Az összecsukható távirányító követi az DJI Mavic Air helytakarékos, mégis hatékony designját. A távirányítóhoz egy okostelefon is csatlakoztatható a maximális kényelem és hatékonyság érdekében.

DJI Mavic Air – ActiveTrack


Az ActiveTrack technológia a DJI Mavic Airből sem maradhatott ki. Ebben a módban 16 alany választható ki egyszerre, ezek között pedig akár felvétel közben is válogathatunk. Az ActiveTrack számos helyzetben képes pontosan követni a kijelölt alanyokat, még ha azok extrém mozgásokat is végeznek.

DJI Mavic Air – QuickShots


A DJI Mavic Air hat különböző QuickShot kameramozgásra képes – ezek a Rocket, a Dronie, a Circle, a Helix, az Asteroid, és a Boomerang. Mindezek egyetlen érintéssel kiválaszthatók, mégis filmes minőségű mozgásokat képesek tökéletesen leutánozni a drámai, kreatív hatások elérése érdekében.


DJI Mavic Air – SmartCapture


A könnyedén használható és rendkívül szórakoztató SmartCapture mód egy új, és interaktív mód a Mavic Air kézzel történő irányítására. A drón kézmozdulatokkal indítható el és irányítható, illetve videó és képrögzítési parancsok is kiadhatók neki, távirányító nélkül.

FlightAutonomy 2.0
A FlightAutonomy 2.0 rendszer mögött a DJI Mavic Air korszerű érzékelőrendszere áll. A drón folyamatosan figyelemmel tartja környezetét, biztosítva ezzel az esetleges akadályok hatékony és biztonságos elkerülését.

A DJI Mavic Air csúcssebessége


A DJI Mavic Air 68,4 km/h-s sebességre képes Sport módban.

DJI Mavic Air – Wi-Fi videóátvitel 


Az új Wi-Fi videóátviteli rendszernek köszönhetően a DJI Mavic Air 2,4 és 5,8 GHz-s frenvenciákon is képes 720p-s élő videókép továbbítására akár 4 km távolságból is.

Szerző: Dronexpert

címkék: új
Dji Mavic Air Fly More Combo

Dji Mavic Air Fly More Combo Fehér Szinben

299.900 Ft

DroneXpert.hu a drónspecialista most kitalált neked egy remek akciót! Repülj gondtalanul és...

Megtekintés
Dji Mavic Air Fly More Combo Fekete Szinben

Dji Mavic Air Fly More Combo Fekete Szinben

324.900 Ft

Előrendelhetö! Érkezés Március elején

Megtekintés
Dji Mavic Air Fehér Szinben

Dji Mavic Air Fehér Szinben

244.900 Ft

Dji Mavic Air Fehér ,Fekete ,Piros Szinben

Megtekintés
Dji Mavic Air Fekete Szinben

Dji Mavic Air Fekete Szinben

239.900 Ft

Dji Mavic Air Fekete Szinben

Megtekintés
 
 
DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás 2019. augusztus 30.

DJI Mavic 2 PRO drón vásárlás: csak profiknak!

A Mavic 2 Pro talán a legjobb példa arra, hogy miért a DJI-t tartják a világ vezető dróngyártójának. Az új modell egy remek minőségű kamerát kínál, természetesen a Mavic szériától megszokott kompaktsággal ötvözve. Az új gyártmánnyal a DJI olyat alkotott, amit néhány évvel ezelőtt még teljesen lehetetlennek hittünk: A Mavic 2 Pro egy 20 megapixeles, 1” szenzorral felszerelt Hasselblad kamerát kapott.

DJI Osmo Action akciókamera vásárlás: áttekintés, specifikáció 2019. augusztus 14.

DJI Osmo Action: áttekintés, specifikáció

Kihívója akadt a GoPRO méltán híres akciókameráinak a DJI Osmo Action személyében. De mit is tud pontosan ez a gép, miben különbözik a GoPRO-tól? Mutatjuk!

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának szüksége van 2019. augusztus 07.

10 drónkiegészítő, amire minden Mavic 2 pilótának...

Ha DJI Mavic 2 drónnal repülsz, ezeket a kiegészítőket mindenképp érdemes megismerned - beszerezned! Tapasztalataink alapján egy ilyen szettek már bárhova elindulhatsz, a végeredmény csodás lesz.

Drón kamerák áttekintése: ezeket az értékeket érdemes ismerned kamerás drón vásárlása esetén! 2019. augusztus 07.

Minden, amit egy drón kameráiról tudni érdemes

Kétség sem férhet hozzá, hogy a drónozás során a legtöbb felhasználó elsődleges célja a lélegzetelállító légifelvételek készítése. Éppen ezért, a vásárlás során az egyéb paraméterek mellett a kamera specifikációját is érdemes tüzetesen átvizsgálni, hogy a vásárolt gép valóban tudja azt, amire hivatott! Segítünk egy kicsit eligazodni a drón kamerák világában, íme minden, amit tudnod érdemes a kamerás drónokról vásárlás előtt. 


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient