Összehasonlító fül

DJI Mavic 3 drón | hamarosan! kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktatás és beüze


ESC
search

DJI Mavic 3 drón | hamarosan!

Megvásárolható:
nem
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 0 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A DJI Mavic 2-es drónok 2018-ban kerültek a polcokra, és habár a kínai drónóriás azóta több modellt is bemutatott (pl. Mavic Mini, Osmo Action), a szóbeszéd szerint már most januárban lehullhat a lepel az állítólagos DJI Mavic 3-ról.Jön a DJI Mavic 3?

A híresztelések szerint a DJI 2020 január végén mutathatja be a nagysikerű Mavic terméksorozat legújabb tagját. Hogy ismételten egy Pro és egy Zoom modellt kapunk-e, arról még nem esett szó, habár a DJI-nak minden oka meglenne rá, hogy mindkét vonalat folytassa.

 

2020-tól kezdve minden új, 250 grammnál nehezebb DJI drónba ADS-B vevőegységek kerülnek majd, amikhez az új AirSense rendszer miatt lesz szükség.

 

A DJI webhelyén a következőt olvashatjuk a DJI Mavic 3-mal kapcsolatos AirSense-ről:

„A DJI AirSense egy figyelmeztetőrendszer, amely az ADS-B technológia segítségével kínál korszerű helyzetelemzést a pilóták számára, hogy felelősségteljes döntéseket hozhassanak reptetés közben. Ez a funkció automatikusan repülési adatokat gyűjt be a közeli, ADS-B jeladókkal felszerelt légi járművektől, amelyet kielemezve észleli a lehetséges ütközési veszélyforrásokat, illetve időben figyelmezteti a felhasználókat a DJI mobilalkalmazáson keresztül.”

 

Röviden tehát egy korszerű, automatikus rendszerről van szó, ami még biztonságosabbá teszi a DJI drónok reptetését.

 

A DJI Mavic 3 várható specifikációi

Ami a DJI Mavic 3 többi tulajdonságát illeti, a videóminőség feltehetően legalább olyan jó lesz (vagy talán még jobb), mint amit a DJI Phantom 4 Pro kínál.

 

Egy bennfentes szerint az új Mavic kamerája nem küszködik majd azokkal a „nyers al-mintavételezési” (raw sub-sampling) problémákkal, mint amiket a DJI mavic 2 Pro tulajdonosai tapasztalhatnak.

 

Továbbá a DJI Mavic 3-ba az új ActiveTrack 3.0 is belekerül majd. A DJI állítólag már egy ideje fokozott figyelemmel kíséri a Skydio (egy másik drónmárka) munkásságát, és habár valószínűleg nem fognak olyan korszerű akadályelkerülő és önirányító rendszert fejleszteni, mint amilyet a Skydio 2 kínál, a verseny életben tartása érdekében kétségtelen, hogy a DJI Mavic 3 jelentős fejlesztésekkel érkezik majd ilyen téren is.

 

Bizonyos források szerint a DJI Mavic 3 egy új OcuSync (3.0) rendszert használ majd, azonban frissebb értesülések alapján szinte biztos, hogy továbbra is az OcuSync 2.0-át használja majd az új drón.

 

Egyelőre ennyit tudunk(?) az új DJI Mavic 3-ról, ami jó eséllyel hamarosan hivatalosan is nyilvánosságra kerül a DJI jóvoltából.
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez