Összehasonlító fül

DJI Mavic 2 Enterprise Universal Edition kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék. Oktat


ESC
search

DJI Mavic 2 Enterprise Universal Edition

Cikkszám:
1395
Megvásárolható:
igen
Státusz:
raktáron
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
DJI

Ár: 759 000 Ft
Akciós ár: 728 990 Ft
RAKTÁRON Mavic 2 Enterprise drón 24 Gb belső memóriával, jelszavas védelmi lehetőséggel, geolokáció naplózással, moduláris kiegészítőkkel, OcuSnyc 2.0 és DJI Airsense támogatással.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Mavic 2 Enterprise drón 24 Gb belső memóriával, jelszavas védelmi lehetőséggel, geolokáció naplózással, moduláris kiegészítőkkel, OcuSnyc 2.0 és DJI Airsense támogatással.

 

 

Mavic 2 ENTERPRISE


 

Terjeszd ki a lehetőségeidet! A közelséget igénylő műveletekhez alkalmazd a Mavic 2 Enterprise-t kedved szerint bárhol és bármikor, hiszen könnyen használható, és bevetésre kész.


 

Dinamikus optikai ráközelítés, OcuSync 2.0, moduláris tartozékok, jelszóvédelem, DJI AirSense légiérzékelő.

Nincsenek akadályok! Lépj túl a korlátaidon!

Fedezd fel milyen további lehetőségeket nyújt a repülésben a kibővített port, amivel további eszközöket csatlakoztathatsz a drónhoz, hogy a lehető legjobban el tudj végezni akár kritikus jelentőségű feladatokat is.

 

M2E fényszóró

A dupla fényszóróval, mely segíti a tájékozódást rossz fényviszonyok között, sokkal könnyebben irányíthatod az eltévedt személyeket.

 

M2E hangszóró

Kommunikálj a terepen haladó csapattagokkal sürgősségi esetekben, hatékonyan vezetve ezzel a pilóták és a többi szakember együttműködését.

 

M2E jelzőfény

Fokozott biztonsággal vezényelheted le az éjszakai feladatokat, hiszen a többi pilóta könnyedén észrevesz a távolból, mialatt te a helyszínen dolgozol.

 

Számunkra az első és legfontosabb a te repülésbiztonságod.

A felszállástól a landolásig, a mindenkori környezethez alkalmazkodva, finomhangoltuk a drónoddal folytatott kommunikációd módját, annak érdekében, hogy repülésed mindig biztonságos és eredményes legyen.

 

Légijárművedet és annak adatait egyaránt te kontrollálod.

Egyszerűen csak meg kell adnod a jelszavad, hogy hozzáférhess az eszközöd beállításaihoz és funkcióihoz. Ezzel a kóddal védett bejelentkezéssel biztonságosan kapcsolatba léphetsz drónoddal és annak adattárolójával anélkül, hogy érzékeny információ kiszivároghatna.


 

Mindig tudod, mi zajlik a légtérben közvetlenül körülötted.

Kerüld el a légtérben leselkedő veszélyeket a DJI AirSense légiérzékelővel, mely azáltal fokozza a légtérbiztonságot, hogy azonnal valós idejű pozíció vészjelzést ad, amennyiben a közelben légijármű közlekedik.


 

Repülj biztonságosabban, mint valaha!

A tökéletesített FlightAutonomy (önszabályozó repülési rendszer) minden irányban képes érzékelni az akadályokat. A fejlett érzékelőrendszer 8 nagyfelbontású szenzorból és 2 infravörös érzékelőből áll. Ezek a drón oldalain helyezkednek el. Mi az eredmény? Egy hatásos érzékelőrendszer, amely beméri a drón és egy adott tárgy között a viszonylagos sebességet és távolságot, így akár egy akadályokkal teli légtérben is stabilabban repülhetsz, mint valaha. 


 

Érzékeld és könnyedén kerüld el!

Az Advanced Pilot Assistance System (haladó szintű pilóta segítő rendszer) lehetővé teszi, hogy a drón magától észrevegye a tárgyakat repülés közben. Ezáltal könnyebben tudsz az akadályok mellett vagy felett repülni, még a szűkebb helyeken is.


 

A kifinomult képmegjelenítés taktikai és gyakorlati célokat egyaránt szolgál.

A képalkotó rendszert két céllal fejlesztettük tovább: egyrészt, hogy segítsük a pilótákat a ráközelítést igénylő feladatokban, másrészt, hogy az íly módon megszerzett adatok a lehető legrelevánsabbak és legmegbízhatóbbak legyenek.

 

Közelíts rá, vagy nézd távolabbról.

Maradj közel az eseményekhez, de távol a veszélytől! A 2x optikai és 3x digitális zoom kamerával felszerelt Mavic 2 Enterprise drónnal ráközelíthetsz az eseményekre anélkül, hogy magadat veszélybe sodornád. 


 

Megbízható adatok.

Éppúgy, mint az iOS vagy Android készüléked esetében, a GPS időpontrögzítés elmenti a felvételek készítésének idejét, így a megszerzett adatok ipari szinten is felhasználhatóak, ahol a pontosság és az időpont rögzítése elengedhetetlenül fontos.


 

Bármerre jársz, az erő mindig veled van!

A mindössze 905 grammos Mavic 2 Enterprise drónt könnyen összecsukhatod és gyorsan belecsúsztathatod az övtáskádba, így könnyen hozzáférhetsz, és egyszerűen szállíthatod, bárhol kell is dolgoznod. 

A drón olyan vékony, hogy bárhova magaddal viheted, és úgy lett megtervezve, hogy bármilyen feladatra bevethető, amikor csak hív a kötelesség.


 

Beépített kontroll funkciók, melyeket te kezelsz.

Repülj magabiztosan olyan funkciókat alkalmazva, melyek kivitelezése igényes és kifinomult, biztosítva ezáltal a lehető legjobb repülés élményt minden egyes felszállás alkalmával.


 

Önmelegítő akkumulátorok változatos időjárási viszonyokhoz.

Maradjon elég töltés szélsőséges időjárási körülmények között is olyan akkumulátorok alkalmazásával, melyek fagypont alatti hőmérsékleten is működnek.


 

OcuSync 2.0 –Kevesebb interferencia. Felerősített átvitel.

Tapasztald meg a meredek repülés élményét az OcuSync 2.0-vel, ami támogatja az automatikus kettős frekvenciás sávváltást. Ezáltal a repülés még megbízhatóbb és stabilabb lesz, a felerősített videotranszmisszió pedig maximum 8 km-es hatótávolságú és 1080p felbontású. 

FOC ESCs & hajtóerő – A drón erős és csöndes meghajtórendszerével villámgyorsan manőverezhetsz komplex környezetben akár 31 percen át, maximum 72 km/óra sebességgel.


 

24 GB fedélzeti adattárolási lehetőség - Küldetéseidhez több a hely.

A 24GB-os belső tárhelyen sokkal több adatot tárolhatsz küldetéseid során, így nem kell állandóan azzal bajlódnod, hogy manuálisan átmentsd az adatokat SD kártyára.

 

Diszkrét beállítás – a te kényelmedért.

Ha nem akarod, hogy észrevegyenek, különösen éjjel, akkor egyszerűen csak kapcsold le a LED lámpákat, és folytasd a küldetésedet. 


 

Tűzoltás

Olts tüzeket és ments életeket – mozogj könnyebben a területen.


 

Hatóság

Használd a megszerzett adatokat a közbiztonság és a közösség védelmében. 


 

Hídszemle

Nézd meg az egész építmény struktúráját anélkül, hogy túl közel mennél hozzá.


 

Felsővezeték szemle

Végezd biztonságosan a veszélyes infrastruktúrák szemléjét, tedd gyorsabbá a fenntartói rutinfeladatokat.


 

Adótorony szemléje

Végezd a szemlét biztonságosabban és hatékonyabban.

 

1. Időnként a moduláris tartozékokkal végrehajtott műveletek elvégzéséhez külön engedély szükséges! Feltétlenül nézzen ennek utána a helyi jogszabályokban!

 

2. Az Omnidirectional Obstacle Sensing (sokirányú akadály érzékelés) azt jelenti, hogy az érzékelés a következő irányokra terjed ki: balra/jobbra, fel/le, előre/hátra.

A sokirányú akadály érzékelés a Mavic 2 drónnál nem terjed ki a teljes 360 fokra.
 

3. Helyi előírások egyes országokban nem támogatják az 5,8 GHz-es transzmissziót.
 

4. Nem akadályozott, interferencia mentes abban az esetben, ha az FCC (Federal Communications Commission; Szövetségi Kommunikációs Ügynökség) szabályozásnak megfelel. 

A maximális repülési távolság specifikáció egy proxy a rádiókapcsolat erősségére és tartósságára. Drónodat mindig csak olyan messzire reptesd, hogy még lásd, kivéve, ha mást engedélyeztek.

 

5. A valós repülési idő a környezeti viszonyoktól, a repülési beállítástól, illetve a moduláris tartozékoktól függően eltérő lehet.

 

 


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez