Összehasonlító fül

Dji HD FPV GOGGLES SINGULARITY 5.8 STUBBY Antenna 1db kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és ta


ESC
search

Dji HD FPV GOGGLES SINGULARITY 5.8 STUBBY Antenna 1db

Cikkszám:
746382
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
True RC

Ár: 11 990 Ft
Akciós ár: 9 860 Ft
Dji HD FPV GOGGLES SINGULARITY 5.8 STUBBY Antenna 1db


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Dji HD FPV GOGGLES SINGULARITY 5.8 STUBBY Antenna 1 csomagban 1db antenna.

5.8Ghz hangolt antenna, amely kifejezetten a DJI HD FPV szemüveg számára készült.

Kisebb magasság, kevésbé sérülékeny.

50% nagyobb hatótáv érhető el vele.

Polarization: LHCP

SPECS:

Gain: 1.9dbic

Cross-Polar Rejection: -15 to -30dB (1.9%)

Bandwidth: 5.6GHz-6.0GHz

Radiation Efficiency: 99%

SWR: <=1.5:1

Weight: 3.7 g

Size: 12.7mm x 20mm

Connector: RP-SMA


Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez