Összehasonlító fül

DJI HD FPV Crystal Patch 5.8GHz Directional Antenna Carbon Dronexpert.hu - minden, amire a drónozáshoz szükséged lehet! DJI drónok, drón kiegészítők és drón tartozékok széles választékban webáruházunkból akár azonnal, raktárról.


search

DJI HD FPV Crystal Patch 5.8GHz Directional Antenna Carbon

Cikkszám:
446573
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
iFLIGHT

Ár: 19 990 Ft
DJI HD FPV Crystal Patch 5.8GHz Directional Antenna Carbon


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

PRODUCT DESCRIPTION

Let’s welcome our new iFlight Crystal RHCP 5.8GHz Directional Antenna!  RHCP high gain directional antennas give you a better reception at long range as well as better penetration through trees, bandos or other difficult terrains. Low profile design to decrease your pack size to a minimum, and high quality RG178 cables for best durability. We were able to achieve a super wide antenna beam width through an offset angle of 30 degrees between the two antennas. Horizontal beam of 105 degrees and vertical beam of 75 degrees at 9dBi gain, dropping of slowly the further you get to the side! Low loss with a 93% antenna efficiency and a axial ratio of ≤1.6 through the whole band. If that’s not enough, we also gave you the option to either mount your antennas at the bottom or top pair of the Goggle RP-SMA connectors. Multiple designs available, get them as long they last!

 

Features:

 Black Carbon,

RHCP high gain directional antenna array

Lower profile and better reception than stock antennas

Super wide beam width, horizontal 105 degrees @9dBi, vertical 75 degrees @9dBi

Can be mounted on top or bottom Goggle RP-SMA pair

 

Specifications:

Frequency: 5.8GHz

Bandwidth: 5600~5900 Mhz

Gain: 9 dBi

Axial ratio: ≤1.6

Impendance: 50Ω

Radiation Efficiency: 93%

Beam Width: 105° H. 75° V.

Polarization: (RHCP) Left Hand Circularly Polarized

Cable: RG178

Connector: RP-SMA (Fits DJI Goggles directly, not to be used on standard SMA)

Dimensions: 16mm x 7mm x 3mm

Weight: 52.1g

 

Includes:

-1 x Crystal RHCP Patch 5.8GHz Directional Antenna Array

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez