Megjelent a DJI új FPV szemüvege a DJI Goggles Racing Edition. A Dronexpert webshopjában megvásárolhatod te is! Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai...


DJI Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.


A DJI Goggles RE – mint ahogy azt neve is egyértelműen jelzi – kifejezetten versenyző drónpilóták számára készült. Kompatibilis az OcuSync Videóátviteli Modullal és a nagy teljesítményű kamera modulokkal, amelyek együttes erővel biztosítják a digitális videójelet a drón és a szemüveg között akár 7 kilométeres távolságból is, mindössze 50 ms-es késéssel.

OcuSync Videóátviteli Modul


A DJI Goggles szélsebesen, tisztán és páratlan stabilitású videóképet biztosít a pilóták számára. Az OcuSync Videóátviteli Modul 2,4 és 5,8 GHz-es kétsávos videóátvitelt tesz lehetővé 7 kilométeres távolságról, 50 ms-es késéssel.

A számos korszerű funkcióval (például 1280x960-as HD átvitel és automatikus FHSS átvitellel) felszerelt modul számos többrotoros és fix szárnyú repülő szerkezettel is használható.

Kamera Modul


A DJI Goggles RE-vel kompatibilis DJI OcuSync Camera egy 1/3”-os képérzékelőt használ, ami jóval nagyobb képátviteli felbontást tesz lehetővé, mint a legtöbb jelenleg kapható analóg FPV szemüveg. A kamera továbbá global shuttert használ, drasztikusan csökkentve ezzel az úgynevezett rolling shutter hatást (amely a gyors jobbra-balra mozgásnál torzíthatja a videóképet). 148°-os látószügű objektívje széles, de természetes képet biztosít.

Irányítás


A DJI Goggles Racing Edition feldolgozórendszerének köszönhetően nincs szüksége jelvevő egységre. Egy a felhasználók akár egy másik márkájú távirányítóval is közvetlenül irányíthatják versenydrónjaikat.

Head Tracking Gimbal módban a pilóták a kamera stabilizátorát egyszerűen fejük mozgatásával is irányíthatják.

Az alapvető repülési információk, például az átviteli felbontás, az akkumulátor töltöttsége és a jelerősség mind megjelennek a kijelzőn.

Az SMA támogatásnak köszönhetően a DJI Goggles RE nem csak digitális, hanem analóg jel átvitelére is képes.

Kompatibilitás


A DJI Goggles RE kompatibilis a DJI Mavic Pro, DJI Spark, DJI Phantom 4 és DJI Inspire 2 drónokkal is. Az új DJI Goggles RE-ben minden benne van, amit az eredeti DJI Goggles felhasználói megismerhettek, beleértve a repülési beállítások irányításának lehetőségét, a Head Tracking módot és minden mást is.
 

Szerző: Dronexpert

címkék:
 
 

Hallotál már a leghalkabbnak számító DJI Mavic Pro Platinum drónról? 2018. március 06.

Repülés lábujjhegyen – Hallhatóan csendesebb elődjénél a DJI Mavic Pro Platinum

Ismerd meg a leghalkabb drónt a DJI Mavic Pro Platinum-ot A drónokról kialakult az az általános vélemény, hogy zajosak, és mindenkit zavarnak, aki felett elrepülnek. Ez a vélemény sajnos nagyon is valós alapokon áll – ha reptettél már drónt, akkor biztosan tapasztaltad, hogy hogyan reagálnak rá azok az emberek, akik nem igazán találkoztak még ilyen szerkezetekkel. Egy hangos, berregő repülő kütyüt ösztönösen kevesen tűrnek meg maguk felett, ezt felismerve a DJI, a Mavic Pro Platinum esetében, már nagy...

Tovább

drone dronexpert | 2018. február 08.

Drón vásárlás online - amiket érdemes tudnod a drónokról!

Mik azok a drónok? Melyiket válasszam? Milyen fontosabb kiegészítőket gyártanak hozzájuk? Megannyi kérdés merül fel ezekkel a szerkezetekkel kapcsolatban, amelyek az elmúlt évek során egyre több teret hódítottak meg maguknak (többnyire az égen).      Ha érdeklődsz a drónok iránt, de nem vagy benne biztos, hogy pontosan tudod, hogy mi is a lényege és haszna ezeknek a repülő szerkezeteknek, akkor éppen jó helyen jársz! Az alábbiakban végigvezetünk minden fontosabb dologról, amit a drónokkal kapcsolatban tudni érdemes!  

Drón vásárlás online - Milyet válasszak?

DJI Tello drón 2018. február 02.

DJI Tello - A tökéletes első drón!

A Tello azért jött létre, mert a DJI egy olyan drónt szeretett volna készíteni, amelyet a gyerekek és a felnőttek is szórakoztatónak találhatnak, és ami a programozás világával is megismerteti felhasználóit.

DJI Tello - A tökéletes első drón!

DJI Goggles Racing Edition dronexpert | 2018. február 01.

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.

DJI Goggles Racing Edition


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient