Megjelent a DJI új FPV szemüvege a DJI Goggles Racing Edition. A Dronexpert webshopjában megvásárolhatod te is! Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai...


ESC

DJI Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.


A DJI Goggles RE – mint ahogy azt neve is egyértelműen jelzi – kifejezetten versenyző drónpilóták számára készült. Kompatibilis az OcuSync Videóátviteli Modullal és a nagy teljesítményű kamera modulokkal, amelyek együttes erővel biztosítják a digitális videójelet a drón és a szemüveg között akár 7 kilométeres távolságból is, mindössze 50 ms-es késéssel.

OcuSync Videóátviteli Modul


A DJI Goggles szélsebesen, tisztán és páratlan stabilitású videóképet biztosít a pilóták számára. Az OcuSync Videóátviteli Modul 2,4 és 5,8 GHz-es kétsávos videóátvitelt tesz lehetővé 7 kilométeres távolságról, 50 ms-es késéssel.

A számos korszerű funkcióval (például 1280x960-as HD átvitel és automatikus FHSS átvitellel) felszerelt modul számos többrotoros és fix szárnyú repülő szerkezettel is használható.

Kamera Modul


A DJI Goggles RE-vel kompatibilis DJI OcuSync Camera egy 1/3”-os képérzékelőt használ, ami jóval nagyobb képátviteli felbontást tesz lehetővé, mint a legtöbb jelenleg kapható analóg FPV szemüveg. A kamera továbbá global shuttert használ, drasztikusan csökkentve ezzel az úgynevezett rolling shutter hatást (amely a gyors jobbra-balra mozgásnál torzíthatja a videóképet). 148°-os látószügű objektívje széles, de természetes képet biztosít.

Irányítás


A DJI Goggles Racing Edition feldolgozórendszerének köszönhetően nincs szüksége jelvevő egységre. Egy a felhasználók akár egy másik márkájú távirányítóval is közvetlenül irányíthatják versenydrónjaikat.

Head Tracking Gimbal módban a pilóták a kamera stabilizátorát egyszerűen fejük mozgatásával is irányíthatják.

Az alapvető repülési információk, például az átviteli felbontás, az akkumulátor töltöttsége és a jelerősség mind megjelennek a kijelzőn.

Az SMA támogatásnak köszönhetően a DJI Goggles RE nem csak digitális, hanem analóg jel átvitelére is képes.

Kompatibilitás


A DJI Goggles RE kompatibilis a DJI Mavic Pro, DJI Spark, DJI Phantom 4 és DJI Inspire 2 drónokkal is. Az új DJI Goggles RE-ben minden benne van, amit az eredeti DJI Goggles felhasználói megismerhettek, beleértve a repülési beállítások irányításának lehetőségét, a Head Tracking módot és minden mást is.
 

Szerző: Dronexpert

címkék:
 
 
Tartsd biztonságban drónodat a hidegebb napokon is! DroneXpert.hu | 2018. december 03.

Így óvd meg drónodat a hidegben

A tél és a hideg közeledtével egyre többen gondolkoznak el azon, hogy vajon kedvenc drónunk mennyire bírja majd a hideget, és az akkumulátoraira lesznek e valamilyen káros hatással a mínuszok, melyek télen elkerülhetetlenek. Ha Te sem szeretnéd a szekrényben tartani drónodat a tél során, akkor olvass tovább, mert megmutatjuk mire kell különösen nagy figyelmet fordítani ebben az időszakban ahhoz, hogy a repülés élménye teljes maradjon.

Egy Vitus drón vásárlás jó dötés, ha különlegességre vágsz a drónok terén Dronexpert.hu | 2018. december 02.

Vitus drón vásárlás - Ha valami valóban különlegesre vágysz

A walkera Vitus drón vásárlás egyre népszerűbb, hiszen ezen márkánál profi, minőségi drónokat találhatunk elérhető áron. Ha valaki drónvásárlásra adja a fejét első körben DJI termékek jönnek vele szemben a piacon, hiszen ők birtokolják a piac közel 70 %-át azonban náluk leginkább magas minőségű, profi dónok közül lehet választani, amiknek az ára is kicsit borsos. A hobbi drónozóknak ezért inkább a Vitus drón vásárlást ajánljuk, hiszen itt valóban rátalálhat azokra a funkciókra melyek számára nélkülözhetetlenek.

Szuper trükkök, hogy valóban a jó drónt vásárold meg! DroneXpert.hu | 2018. december 02.

Tippek a tökéletes drón megtalálásához!

A drónozás szerencsére ma már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így egyre több fajta jut el a hazai boltok polcaira is. Ennek eredményeképpen elképesztő mennyiségű drón közül választhatunk, melyek mind funkcióban, mind külsőben nagy eltérést mutatnak egymástól, az árról nem is beszélve. Ember legyen a talpán, aki képes elsőre megmondani, hogy melyik drón a számára legmegfelelőbb. Most ebben segítünk egy kicsit, hogy könnyebb legyen számodra a választás!

DJI Spark adapter a könnyebb töltésért! DroneXpert.hu | 2018. november 05.

DJI Spark adapter karbantartása, és az akkumulátorok...

A DJI Spark a legjobb kezdőknek való drónként került be a köztudatba. Alacsony árfekvése miatt sokak nagy kedvence lett, mert így tökéletesen megfelel hobbi drónnak, vagy családi használatú drónnak is. Azok választják leginkább, akik nagyobb anyagi kockázat nélkül, könnyedén szeretnék elsajátítatni a drón reptetés alapjait.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2018 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient