Megjelent a DJI új FPV szemüvege a DJI Goggles Racing Edition. A Dronexpert webshopjában megvásárolhatod te is! Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai...


DJI Goggles Racing Edition

DJI Goggles Racing Edition

Az korábban is népszerű DJI Goggles, már nem az egyetlen FPV szemüveg a kínai dróngyártó cég kínálatában. A DJI Goggles Racing Edition (azaz „versenyverzió”) egy újratervezett FPV eszköz a mattfekete váztól kezdve a piros bőrrel bevont, kényelmet biztosító bélésig.


A DJI Goggles RE – mint ahogy azt neve is egyértelműen jelzi – kifejezetten versenyző drónpilóták számára készült. Kompatibilis az OcuSync Videóátviteli Modullal és a nagy teljesítményű kamera modulokkal, amelyek együttes erővel biztosítják a digitális videójelet a drón és a szemüveg között akár 7 kilométeres távolságból is, mindössze 50 ms-es késéssel.

OcuSync Videóátviteli Modul


A DJI Goggles szélsebesen, tisztán és páratlan stabilitású videóképet biztosít a pilóták számára. Az OcuSync Videóátviteli Modul 2,4 és 5,8 GHz-es kétsávos videóátvitelt tesz lehetővé 7 kilométeres távolságról, 50 ms-es késéssel.

A számos korszerű funkcióval (például 1280x960-as HD átvitel és automatikus FHSS átvitellel) felszerelt modul számos többrotoros és fix szárnyú repülő szerkezettel is használható.

Kamera Modul


A DJI Goggles RE-vel kompatibilis DJI OcuSync Camera egy 1/3”-os képérzékelőt használ, ami jóval nagyobb képátviteli felbontást tesz lehetővé, mint a legtöbb jelenleg kapható analóg FPV szemüveg. A kamera továbbá global shuttert használ, drasztikusan csökkentve ezzel az úgynevezett rolling shutter hatást (amely a gyors jobbra-balra mozgásnál torzíthatja a videóképet). 148°-os látószügű objektívje széles, de természetes képet biztosít.

Irányítás


A DJI Goggles Racing Edition feldolgozórendszerének köszönhetően nincs szüksége jelvevő egységre. Egy a felhasználók akár egy másik márkájú távirányítóval is közvetlenül irányíthatják versenydrónjaikat.

Head Tracking Gimbal módban a pilóták a kamera stabilizátorát egyszerűen fejük mozgatásával is irányíthatják.

Az alapvető repülési információk, például az átviteli felbontás, az akkumulátor töltöttsége és a jelerősség mind megjelennek a kijelzőn.

Az SMA támogatásnak köszönhetően a DJI Goggles RE nem csak digitális, hanem analóg jel átvitelére is képes.

Kompatibilitás


A DJI Goggles RE kompatibilis a DJI Mavic Pro, DJI Spark, DJI Phantom 4 és DJI Inspire 2 drónokkal is. Az új DJI Goggles RE-ben minden benne van, amit az eredeti DJI Goggles felhasználói megismerhettek, beleértve a repülési beállítások irányításának lehetőségét, a Head Tracking módot és minden mást is.
 

Szerző: Dronexpert

címkék:
 
 

Mutasd meg drónod nyaraláson, 2018. augusztus 13.

Mutasd meg drónod nyaraláson, "munka" közben – és nyerj hozzá szuper kiegészítőket!

Nyaralásod alkalmával készítettél egy szuper felvételt, amin drónod munka közben látszik? Küldd be Nekünk, gyűjtsd a szavazatokat, és nyerj saját drónodhoz szuper kiegészítőket, amik megkönnyítik az utazást, a szuper felvételek készítését! A www.dronexpert.hu üzenőfali nyereményjátékot hirdet a https://www.facebook.com/dronexpert.hu/ oldalon az alábbi szabályzat szerint.

Tovább

Elképesztő helyek Európában, melyeket fel kell fedezned drónoddal! DroneXpert.hu | 2018. június 29.

Ezeket az európai országokat érdemes meglátogatni egy drónnal a hátizsákodban

Európa egy színes, változatos kontinens, ahol tényleg mindenki találhat magának valamit, amibe egy életre beleszeret majd. A megszámlálhatatlan mennyiségű kastély, vár, templom és más történelmi jelentőségű épület, a hófödte hegyvidékek és a napsütötte tengerpartok miatt nem is csoda, hogy a világ minden sarkából látogatnak ide emberek fényképezőikkel és drónjaikkal, hogy megörökíthessék ezeket a természetes és mesterséges csodákat.

Tovább

Miért a DJI a piacvezető? Most memutatjuk DroneXpert.hu | 2018. június 22.

Ezért éri meg DJI drónt vásárolni

A DJI még csak 7 éve, 2011-ben indult el a drón gyártás világában, azonban ez a kis idő is bőven elegendő volt számukra, hogy a piac 70 %-ra rátegyék a kezüket. Megmutatjuk, hogyan csinálták, és hogy miért a legjobb választás egy DJI drón!

Tovább

Ne csak repülj, keress vele pénzt is! DroneXpert.hu | 2018. június 22.

3 elképesztő drón, amikkel még pénzt is kereshetsz

Gondoltál már rá hogy a drónozás nem csak szórakozás? A drónokkal ma már speciális feladatokat is elláthatsz, és akár még a munkádban is nagy segítségedre lehetnek ezek a kis szerkezetek. Mezőgazdaság, bálna mentés, vagy akár profi filmezés, minden téren megállják a helyüket, ezért érdemes mostantól kicsit jobban odafigyelni rájuk. úgy gondoljuk, egy új piaci rés nyílik most meg, melyben könnyen lehetsz te is profi. Nézd meg 2018 legjobb drónjait, melyekkel akár még egy kis pénzre is szert tehetsz,...

Tovább


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2018 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient