Összehasonlító fül

DJI CrystalSky 7.85" Bemutató/Használt Kijelző kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék.


search

DJI CrystalSky 7.85" Bemutató/Használt Kijelző

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
dji

Ár: 269 900 Ft
Akciós ár: 199 900 Ft
DJI CrystalSky 7.85" Bemutató/Használt Kijelző Ajándék akkumulátorokkal,igy a csomagban összesen 4db akkumulátor található.


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

DJI CrystalSky 7.85" Bemutató/Használt Kijelző

Ajándék akkumulátorokkal,igy a csomagban összesen 4db akkumulátor található.

Gyári doboza sajnos már nincs meg

CrystalSky sokkal erősebb, mint az átlagos mobileszközök. A képernyőn megjelő részletek tiszták és élesek, a színek élénkek, így az elkészített kép beállításához szükséges minőséget biztosítják.

Felbontása: 2048 x 1536

 

Csomag tartalma:

7.85" High Brightness:

1 x CrystalSky Monitor

4x Intelligent Battery

1 x Intelligent Battery Charging Hub

 

Kompatibbilis modellek:

Mavic Pro

Mavic Pro2

Phantom 4 Series

Phantom 3 Series

Inspire Series

Osmo

Osmo+

Osmo Pro

Osmo RAW

Osmo Pro/RAW - Wired Video Adapter

CrystalSky - Osmo Pro/RAW Mounting Bracket

Cendence Remote Controller

CrystalSky - Remote Controller Mounting Bracket

 

Tápellátás:

4920Mah 2S LiPo akkumulátor. Müködési idő: 5-6 óra

Dupla SD kártya foglalat. Támogatott H.264 and H.265 video decoding

Extrém hőmérsékletekben is használható: -20 és +40 °C között

 

Címkék: akciós

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez