A világ legkisebb drónja

Főoldal > Így néz ki a világ legkisebb HD kamerás drónja

DrónExpert

Így néz ki a világ legkisebb HD kamerás drónja


2017/07/25

Robert McIntosh, videó effekt specialista, egy olyan drónt akart megalkotni, mely méretének köszönhetően a legkisebb réseken is átfér, de ez nem ront a kamera minőségén. 

A világ legkisebb drónja

Így megtervezte magának a világ legkisebb, nagy felbontású kamerás drónját. A következő felvételen is jól látszik, hogy milyen tökéletes képet rögzít ez az aprócska szerkezet. Egészen kicsi, szűk réseken is átrepül, ezzel is fokozva az élményt.

 A lekicsinyített GoPro kamerával, és összes tartozékával együtt, a drón mindössze 120 grammot nyom. Csak összehasonlításként, a GoPro HERO 5 Black 118 grammos, így ez a GoPro-val felszerelt repülő szerkezet éppen annyit nyom, mint alapesetben a kamera maga.

 

A videót Kaliforniában forgatták, a híres Muscle Beach-en, melyet úgy szerkesztettek meg végül, hogy az visszafele játszódjon le, ezzel is fokozva a drámai, filmes hatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

Videó a világ legkisebb HD kamerás drónjáról – Muscle Beach, Kalifornia:

 

 

 Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD