Összehasonlító fül

Ez a világ legkisebb HD kamerás drónja. Robert McIntosh egy olyan drónt akart, mely méretének köszönhetően a legkisebb réseken is átfér, de ez nem ront a kamera minőségén.


search

Így néz ki a világ legkisebb HD kamerás drónja

A világ legkisebb drónja

Robert McIntosh, videó effekt specialista, egy olyan drónt akart megalkotni, mely méretének köszönhetően a legkisebb réseken is átfér, de ez nem ront a kamera minőségén. 


Így megtervezte magának a világ legkisebb, nagy felbontású kamerás drónját. A következő felvételen is jól látszik, hogy milyen tökéletes képet rögzít ez az aprócska szerkezet. Egészen kicsi, szűk réseken is átrepül, ezzel is fokozva az élményt.

 

A lekicsinyített GoPro kamerával, és összes tartozékával együtt, a drón mindössze 120 grammot nyom. Csak összehasonlításként, a GoPro HERO 5 Black 118 grammos, így ez a GoPro-val felszerelt repülő szerkezet éppen annyit nyom, mint alapesetben a kamera maga.

 

A videót Kaliforniában forgatták, a híres Muscle Beach-en, melyet úgy szerkesztettek meg végül, hogy az visszafele játszódjon le, ezzel is fokozva a drámai, filmes hatást.

 

 

 

 

 

 

 

 

Videó a világ legkisebb HD kamerás drónjáról – Muscle Beach, Kalifornia:

 

 

 

címkék:
 
 
 
Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez