Ezeket a ehetőségeket neked is ki kell próbálnod, ha szeretsz drónozni

Főoldal > 3 elképesztő drón, amikkel még pénzt is kereshetsz

DrónExpert

3 elképesztő drón, amikkel még pénzt is kereshetsz


2018/06/22

Gondoltál már rá hogy a drónozás nem csak szórakozás? A drónokkal ma már speciális feladatokat is elláthatsz, és akár még a munkádban is nagy segítségedre lehetnek ezek a kis szerkezetek. Mezőgazdaság, bálna mentés, vagy akár profi filmezés, minden téren megállják a helyüket, ezért érdemes mostantól kicsit jobban odafigyelni rájuk. úgy gondoljuk, egy új piaci rés nyílik most meg, melyben könnyen lehetsz te is profi. Nézd meg 2018 legjobb drónjait, melyekkel akár még egy kis pénzre is szert tehetsz, amellett, hogy tökéletes repülés élményt nyújtanak.

Ne csak repülj, keress vele pénzt is!

Legjobb professzionális drónok a légifelvételekhez, filmezéshez és ipari alkalmazásokhoz!

 

 



Rengetegen ülünk repülőre, csak a repülés szabadsága, és izgalma miatt, talán ez is lehet a fő oka annak, hogy manapság már ennyire elterjedtek a drónok. A kisebb drónok tökéletesek az egyéni, lenyűgöző trükkök végrehajtására, és a világot is új perspektívákból fedezhetjük fel általuk, de a nagyobb és erősebb drónok olyan feladatokat hajtanak végre, melyeket a kisebb társaik nem tudnak.

 

 

Képesek hosszabb ideig a levegőben maradni, és akár még nagyobb, súlyosabb tárgyakat is megemelhetnek. Ezenkívül sok ipari feladatot is sikeresen támogathatnak, és még a profi hollywoodi filmekhez használt kamerák mozgatására, és cipelésére is képesek lehetnek. Ebben a cikkben, most 3 olyan elképesztő drónt mutatunk be, melyek ideálisak profi, vagy kereskedelmi felhasználásra, így a repülés mellett könnyedén kereshettek egy kis pénzt is. Nézzük 2018 legjobb szakmai drónjainak listáját.


1. DJI Mavic Pro


A DJI Mavic Pro nagy teljesítményt képes nyújtani a repülés terén, így szinte garantált, hogy mindenre lesz időd a levegőben, ráadásul elképesztően karcsú, és ultra hordozható kivitelben kapható, így könnyedén szinte bárhova magaddal viheted, mivel még eg nagyobb nadrágzsebben is könnyedén elfér. A DJI Mavic Pro drónnal elképesztő 4K-s videó felvételeket, és a 12 megapixeles kamerájának köszönhetően profi minőségű képeket készíthetsz a levegőben, ami kiváló, ha profibb felhasználásra szeretnél egy jó kis gépet. Az intelligens repülési módjainak köszönhetően, mint például az ActiveTrack, a TapFly és a Gesture mód, a Mavic Pro intuitív módon vezérelhető, ezzel eloszlatva azt a mítoszt, hogy a profi versenygépeknek bonyolultnak kell lenniük.

 

Főbb jellemzők

 

  • 1 / 2,3 "CMOS érzékelőjével 4K 30 fps felvételt készít és 12 MP-es képek készítésére képes
  • Mechanikus 3 tengelyes gimbal
  • Akár 27 perc repülési idő
  • A maximális sebesség 40 km / h
  • A Flight Autonomy rendszer intelligens módon érzékeli és ikerüli az akadályokat
  • Intelligens repülési módok (ActiveTrack, TapFly, Gesture mód)

 

A DJI Mavic Pro legújabb szériája a DJI Mavic Pro Platinum, melynek akkumulátora 11%-al bír többet, így az átlagos repülési idejét 27 percről 30 percre emeli. Van még a limitált Mavic Pro Alpine White Combo, amely ugyanolyan nagyszerű jellemzőkkel rendelkezik, mint a Mavic Pro, és két extra akkumulátorral és egy repülőgéppel rendelkezik. Mindenképpen érdemes a Fly More Combo csomagban megvenni, így valóban tökéletes kis szerkezetet kapunk profi felhasználásra, és az ára is igen kedvező.

 

A DJI Mavic Pro tökéletes választás ha profi filmeket szeretnél készíteni

 

 

2.  Phantom 4 Pro V2.0 


A világhírű DJI Phantom sorozat legújabb verziója a Phantom 4 Pro V2.0 drón, amely mind a fogyasztói, mind a professzionális felhasználásra kiváló választás.

 


A Phantom 4 Pro V2.0 megtartja az eredeti Phantom 4 Pro nagyszerű tulajdonságait, miközben néhány izgalmas új fejlesztést is tartalmaz. A legnagyobb frissítések közé tartozik az új távvezérlő, amely az új OcuSync videoátviteli rendszert tartalmazza. A kétfrekvenciás 2,4 / 5,8 GHz-es rendszer, az OcuSync időosztásos multiplexelési technológiát alkalmaz a vezérlőjel küldésére és a videojelek egyidejű vételére. A vezérlő bekapcsolásakor az OcuSync rendszer a legrövidebb interferenciájú frekvenciasávot vizsgálja, és ennek megfelelően átkapcsol, hogy megőrizze a minél stabilabb képátvitelt.

 


Főbb jellemzők

 

  • Akár 4K 60 kép / mp sebességű videofelvételt is képes készíteni és 20 MP-s fotót készít
  • Mechanikus 3 tengelyes gimbal
  • Akár 30 perc repülési idő
  • 72 km / h sebesség
  • OcuSync HD távirányító 4.3 mi (7km) maximális átviteli távolsággal
  • Intelligens repülési módok (ActiveTrack, TapFly, Draw)

 

Egészen elképesztő mire képes a legújabb Phatom 4

 

 

3.  DJI Inspire 2


Biztosan te is egyre többször veszel észre drónfelvételeket a mozis filmekben, amik ennek a kis DJI szerkezetek is köszönhetők. Hihetetlen, hogy egy ilyen parányi drón hogyan képes ilyen elképesztő látványvilágot nyújtó felvételeket készíteni. Az Inspire 2 olyan, mintha egy futurisztikus sci-fi világból érkezett volna.

 

 

Legszembetűnőbb tulajdonsága az, hogy képes átalakulni repülés közben mint egy igazi transzformer (az Inspire 1 számára is elérhető). Utazás módban a DJI Inspire 2 leszállóegysége a testével párhuzamosan helyezkedik el, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja el. A leszállóegység automatikusan felmegy a felszállás ideje alatt, így biztosítva, hogy minél kevesebb helyet foglaljanak el. Az automatikus visszahúzási funkció különösen hasznos, mivel biztosítja, hogy a leszállóegység mindig le legyen zárva repülés közben, így nem zavarja a felvételeket.

 


Az utazás módjától kezdve az Inspire 2 drón olyan technológiával van felszerelve, amely ideális a profi minőségű filmkészítéshez. Két különálló önmelegedő elemet tartalmaz, amelyek lehetővé teszik, hogy subzero körülmények között akár 27 percig is működjenek. Ami a képalkotást illeti, jelenleg három különböző professzionális minőségű Zenmuse kamerát támogat: az X4, az X5S és az X7. Az Inspire 2 drón tartalmaz egy korszerű képfeldolgozó rendszert is, amely lehetővé teszi a CinemaDNG és az Apple ProRes felvételét terméklicencekkel. Az X5S egy M4 / 3 kamera és az X7 egy újonnan tervezett DL mountot használ, ami azt jelenti, hogy mindkét típus támogatja a cserélhető objektíveket. Az Inspire 2 több pilótával is repülhet, így a film gyártók számára kiváló választás.

 


Főbb jellemzők

 

  • 6K CinemaDNG felvétel (X7-vel)
  • 27 perces repülési idő (X4S esetén)
  • 94 km / h sebesség
  • Cserélhető kamerák (Zenmuse X4S, X5S és X7)
  • Átalakulás fel és leszálláskor
  • Kettős akkumulátoros rendszer
  • Önmelegedő elemek a téli repüléshez
  • FPV kamera

 

A DJI Inspire 2 valóban egy nagyon jó drón, ha munkához használnád fel

 

Legyen szó filmezésről, vagy akár mezőgazdasági munkákról, a drónok mindenben a segítségedre lehetnek, csak meg kell találnod köztük a számodra, és a felhasználáshoz legjobban illő drónt. Egyre nagyobb a kereslet olyan szakemberekre, akik profin képesek irányítani a drónokat, és ezzel nagyban megkönnyíteni a munkafolyamatokat. Ha érzel magadban affinitást, és szeretsz repülni, akkor mindenképpen érdemes belevetne egy kicsit jobban magad a profi drónozás világába, hiszen éppen új szakmák születnek.

 


 







Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD