Egy rövid, de annál lényegretörőbb interjú a drón nyereményjáték nyertesével!

Főoldal > Interjú a drón nyereményjáték nyertesével!

DrónExpert

Interjú a drón nyereményjáték nyertesével!


2018/06/01

Lezárult a drón akkumulátor nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok készített drón felvételt. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb videók, melynek mindegyikét öröm volt végignézni. A megmérettetés során egyből kitűnt egy videó a többi közül, ami végig vezetett a like gyűjtés közben, és 667 like-al végül megnyerte a versenyt. Most a nyereményjáték nyertesével beszélgetünk, Szuper Gáborral, aki elárult pár készítői titkot, és még a kezdő drónozóknak is szánt néhány jó tanácsot. 

Kihagyhatatlan interjú a nyereményjáték nyertesével!

1. Mikor kezdtél el drónozni? 


2016. január



 

 

2. Honnan jött az ötlet, hogy belevesd magad ebbe a különleges hobbiba?


Mindig is szerettem a videózást, foglalkoztam kamerák tesztelésével, láttam sok drónos felvételt is közöttük és azon gondolkoztam hogy hogyan tudnám én is feljuttatni a kamerámat a levegőbe.

 

 

3. Milyen típusú drónnal repültél először?


Syma X8

 

 

4. Mit tanácsolnál a kezdő drónozóknak, így már tapasztalt fejjel?


Nagyon körültekintően kell drónozni, érdemes olcsóbb drónnal megtanulni lakatlan területen az irányítást és utána szinte gyerekjáték kezelni a DJI drónokat.

 

 

5. Honnan merítesz ötletet a filmjeid elkészítéséhez?


Általában spontán kezdek el videózni és a felvétel közben már összerakom magamban a képet hogy milyen jelenetek kellenek, honnan tudom a legjobban felvenni azt amit mutatni szeretnék a videóban. 

 

 

6. Milyen drónnal készítetted a nyertes kisfilmet?


Nagyrészét egy jó barátomtól kapott Phantom 4-el, a végét pedig már saját Phantom 4 Advanced-el.

 

 

7. Milyen nehézségek voltak a forgatás során?


Magyarország legszelesebb területén élek, gyakran szokott hátráltatni az erős szél, olyankor nehezebb megvalósítani az elképzeléseimet. Sok időt töltök a megfelelő zene kiválasztásával és a videók vágásával a zene ütemére.

 

 

8. Mit szeretsz legjobban a drónozásban?


A különlegességét, meg lehet mutatni olyan szemszögből a helyet ahol élünk ahonnan csak a madarak láthatják. Az emberek kedvesek mindig odajönnek kérdezősködni nézelődni hogy ők még nem láttak ilyet.
 

 

Köszönjük Szuper Gábornak az interjúban a közreműködését, most pedig nézzétek meg a nyertes kisfilmet:

 

 

 

Minden jelentkezőnek, és szavazónak nagyon köszönjük a részvételt, elképesztő minőségű és mennyiségű jelentkezési videó érkezett be határidőre, melyeknek minden egyes kockáját élvezet volt végignézni. Köszönjük, hogy megosztottátok velünk ezeket a varázslatos felvételeket, és általatok elrepülhettünk mi is egy kicsit az ország szinte minden pontjára. A nyereményjáték ugyan lezárult, de a jövőben is tartogatunk nektek érdekességeket, és apró meglepetéseket. Akik most nem nyertek azok se csüggedjenek, hiszen már az önmagában egy nyeremény, hogy ilyen elképesztő felvételek születhettek.







Legfrissebb cikkek


Drónszabályok Spanyolországban
Hogyan szabad drónozni Spanyolországban? Milyen a Spanyol szabályozás Mallorca, Vagy a Kanári szigetek, Teneriffe, Gran Canaria, Barcelona, Ibiza, Lanzarotte vagy egyéb más Spanyol uticél esetén? Mutatjuk! 
DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ – Melyik a nyerő?
Melyik a jobb drón, melyiket vegyem meg: DJI Mini 3 Pro vagy Autel EVO Nano+ összehasonlítás?
Kiszivárogtak a DJI Mavic Mini 3 Pro tulajdonságai – Íme az új minidrón
Habár a DJI hivatalosan még nem jelentette be az új Mavic Mini 3 Prót, egy holland viszonteladó nyilvánossá tette az új minidrónról készített termékfotókat, illetve a készülék tulajdonságait is. A kiszivárgott információk lényegében mindent elárulnak az új Miniről (még az ár és feltüntetésre kerül), csak épp azt nem, hogy mikor jelenik meg hivatalosan.  
AKCIÓS TERMÉKEK
AA
LEGJOBB AKCIÓS DRÓNOK
BB
GOPRO KAMERÁK
CC
Nap ajánlata
DD