Összehasonlító fül

Tello EDU intelligens programozható játékdrón kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kiegészítő és tartozék.


ESC
search

Tello EDU intelligens programozható játékdrón

Cikkszám:
TELLO EDU
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
DJI

Ár: 49 490 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

CsomagokLeírás

A Tello EDU lenyűgöző és programozható drón, tökéletes oktatásra. Könnyen megtanulhatja a programozási nyelveket, mint például a Scratch, a Python és a Swift. A továbbfejlesztett SDK 2.0-val a Tello EDU fejlettebb parancsokkal és megnövelt adat interfészekkel rendelkezik. A DJI repülésirányító technológiájával kiegészítve a Tello EDU az elektronikus képstabilizálást is támogatja. A Tello EDU számos programozási nyelvet támogat, így a Tello EDU széles körű alkalmazásokat kínál az általános iskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak is. Rendelkezik a DJI korábbi termékeinek technikai előnyeivel, mint az innovatív repüléskontroll, vizuális pozicionáló rendszer. Intel Movidius képfeldolgozó chippel rendelkezik a stabil működért és biztonságért. A továbbfejlesztett SDK 2.0-val a Tello EDU fejlettebb parancsokkal és megnövelt adat interfésszel rendelkezik, ami lehetővé teszi a mission pad-ek használatát. Ezek az eszközök növelik a programozás pontosságát és különböző akrobatikus trükkökre is rávehetjük drónunkat. Használja a programozáshoz a mission pad-ben rejlő információkat és használja ki maximálisan a Tello EDU fantasztikus lehetőségeit! Már több drón egyidejű reptetése sem álom, így egy egész drónrajt irányíthatunk egyszerre! Olyan AI (mesterséges intelligencia) funkciókra képes mint a tárgyfelismerés, követés, 3D rekonstrukció, mélytanulás. A programozás sosem volt ilyen egyszerű! Akár több Tello EDU-t is reptethetünk egyszerre és különleges akrobatikus mutatványokra is képesek. Doboz tartalma: Tello Edu drón x 1 Mission Pad x 4 Propeller x 4 Propellervédő keret x 1 Micro USB kábel x 1 Akkumulátor x 1 Propellereltávolító eszköz x 1

Címkék: akciós

Csomagok

Megérkezett az új selfi drón. Ismerjétek meg jobban a DJI Tello drón életérzést
RAKTÁRON!

DJI Tello drón - Az új selfi drón

29 490 Ft

A DJI Tello drón az új érdekesség a drón piacon. Ismerd meg Te is ezt a fantasztikus kialakítású drónt, mellyel teljesen új szinte emelték a repülés élményét. Most már elérhető a...


DJI Tello drón - Az új selfi drón+2db akkumulátor+HUB töltö

DJI Tello drón - Az új selfi drón+2db akkumulátor+HUB töltö

49 990 Ft

DJI Tello drón - Az új selfi drón+2db akkumulátor+HUB töltö


DJI Tello drone+GameSir T1D Bluetooth távirányító
BESZÁLLÍTÁS ALATT! VÁRHATÓ ÉRKEZÉS JANUÁRBAN!

DJI Tello drone+GameSir T1D Bluetooth távirányító

39 990 Ft

BESZÁLLÍTÁS ALATT! VÁRHATÓ ÉRKEZÉS JANUÁRBAN! DJI Tello drone+GameSir T1D Bluetooth távirányító


DJI Tello Iron Man Edition
BESZÁLLÍTÁS ALATT! VÁRHATÓ ÉRKEZÉS JANUÁRBAN!

DJI Tello Iron Man Edition

33 990 Ft 45 990 Ft

BESZÁLLÍTÁS ALATT! VÁRHATÓ ÉRKEZÉS JANUÁRBAN! A nagysikerű Ryze Tello drón Vasember páncélba bújtatott kiadása. Repülj úgy mint egy szuperhős és fedezd fel a Marvel világot az új...Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez