Összehasonlító fül

Sentera AGX 710 RGB+Live True NDVI® gimbalos mezőgazdasági kamera kedvező akciós ár, legolcsóbban, akár ingyenes házhozszállítással, a Drón Experttől. Rengeteg Drone kieg


ESC
search

Sentera AGX 710 RGB+Live True NDVI® gimbalos mezőgazdasági kamera

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 1 664 600 Ft


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

Az amerikai Sentera cég piacvezető a mezőgazdasági kamerák piacán és szabadalmazott technológiát alkalmaz a High Precision NDVI és High Precision NDRE szenzorok esetében a spektrális sáv elválasztásának javítására és pontosabb vegetációs indexmérések létrehozására.

Ezzel a költséghatékony kiegészítéssel a DJI Matrice 200 sorozatú drónok alkalmassá tehetők, hogy egyszerre gyűjtsenek nagy felbontású 12,3 MP-es RGB és Precision NDVI® terményegészségügyi adatokat egy adott területről a gyári kamera megbontása nélkül. A Lock'N'Go technológiának köszönhetően egy mozdulattal lecserélhető a drónon a kamera és felhelyezhető egy eltérő tudású kamera, ha a feladat úgy kívánja. Ezáltal a gyárilag kapott DJI Zenmuse X4S, X5S továbbra is használható marad normál RGB fotók és videók készítésére.
Ezzel a megoldással egy repülés alkalmával párhuzamosan tudunk normál RGB (vörös, zöld, kék színsáv) és speciális NIR felvételeket készíteni. A világ legkisebb kettő lencsés Sentera Double 4K agro kamerája a terület felmérése során GPS koordinátával és időbélyegzővel látja el az elkészült képeket, így segítve elő a gyors és precíz adatfeldolgozást a Sentera FieldAgent vagy más adatfeldolgozó szoftverben.

QuickTile™ feldolgozás
A Sentera QuickTile™ feldolgozási módszernek köszönhetően a Sentera FieldAgent feldolgozó szoftverben már a terepen térképet tudsz készíteni internet kapcsolat nélkül is, melyből .SHP fájl exportálva az intelligens mezőgazdasági gépekbe adhatod át a szükséges adatokat pl. a John Deere Operations Center, a FieldView, az SMS, az SST vagy más mezőgazdasági elemző szoftveren keresztül. 

LiveNDVI™ adatátvitel
Soha korábban nem lehetett ilyen gyorsan adatokhoz jutni a mezőgazdasági területről. Míg korábban akár egy napot is kellett várni, hogy az adatfeldolgozó felhőszerverektől megkapjuk a kész NDVI térképet, addig az AGX710 erős processzorainak köszönhetően már repülés közben a rendszer az elkészült képeket  NDVI képekké alakítja, melyet a kijelzőre leküldve egyből össze is illeszt térképpé. Így leszálláskor már a teljes feltérképezett területről rendelkezünk NDVI növényegészségügyi térképpel.

DJI SKYPORT™ csatlakozás
A DJI SKYPORT™ csatlakozásnak köszönhetően a kamerák könnyen cserélhetők a Matrice 200 sorozatú gépeken, miközben a DJI drón és a Sentera AGX710 kamera között az adatmegosztás biztosított.

Global shutter szenzor: a Sentera kamerái "global shutter" elnevezésű elektronikus zárral készülnek, ami azt jelenti, hogy az expozíció ideje alatt a szenzoron a pixeleket nem soronként kapcsolják ki és be, hanem egyszerre az összes pixelen valósul meg az expozíció egy adott időpontban, így nem torzulhat az elkészült fotó a drón előrehaladása közben.

Kompatibilis drónok: DJI Matrice 200, Matrice 210, Matrice 210 RTK

 

Technikai adatok:

 • Tömeg: 270 gramm
 • Méret: 3.50” x 3.46” x 3.86” (89mm x 88mm x 98mm) 
 • Szenzor felbontás: 12,3 MPixel CMOS Sony Exmor R™ IMX377 Sensor
 • Videó: 4K (H.264 kódolással)
 • Pixel arány: 
 • Fókusztávolság: 4,14 mm
 • Látószög: 60 fok vízszintesen / 47 fok függőlegesen
 • GSD érték: 3,5 cm/pixel (80 méter magasságból)
 • NDVI színszűrő sávszélesség:  
 • 625 nm-es vörös színsávon:100 nm szélesség
 • 850 nm-es NIR (infra közeli) színsávon:  40 nm szélesség
 • NDRE színszűrő sávszélesség:  
 • Teljesítmény: 10 Watt (max. 16 Watt)
 • Tápfeszültség: 6-26 Volt
 • Maximális fotókészítési sebesség: 7 fotó/mp
 • Maximális videókészítési sebesség: 30 fps
 • Fotó fájlformátum: JPEG
 • Videó fájlformátum: MP4
 • Tárolókapacitás: 64 GB micro SD kártya

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez