Megérkezett a legújabb GoPro kamera! Itt a GoPro Hero 7 Black, amely minden eddiginél szebb képpel örökíti meg a Te legjobb pillanataid is! Rendeld meg még ma a DroneXpert webáruházából. A különleges pillanatok profi minőségben azonnal megoszthatók a social média felületeken, vagy akár ismerőseid között is a felhőben.


ESC

GoPro Hero 7 Black akciókamera

Cikkszám:
1342
Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap

Ár: 129 900 Ft
a legújabb Gopro Hero 7 Black kamera újításai, mindenkit lenyűgöznek, hiszen olyan funkciókat kapott ez a GoPro kamera, melyeket eddig ebben a kategóriában még nem láthattunk. A legújabb GoPro Hero 7 Black leginkább olyan modern újításokat kapott, melyekkel sokkal könnyebben feldolgozhatók a felvételek, mint eddig bármikor!


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

A GoPro nem rég bemutatta három új akciókameráját, a GoPro Hero 7 White, a GoPro Hero 7 Silver és a GoPro Hero 7 Black akciókamerákat. A három közül a White a legolcsóbb, a Black pedig a legjobb. A GoPro kamerák mindig is az élmezőnyben voltak, ha akciókamerákról volt szó. Azonban a legújabb Gopro Hero 7 Black kamera újításai, mindenkit lenyűgöznek, hiszen olyan funkciókat kapott ez a GoPro kamera, melyeket eddig ebben a kategóriában még nem láthattunk.  Nézzétek meg mire is képes extrém körülmények között, és mindennapi felhasználás során a Gopro Hero 7 Black.

 

 

Gopro Hero 7 Black – Kicsi a bors, de erős


Az Gopro Hero 7 Black akciókamerára abszolút igaz a mondás, hogy kicsi a bors, de erős, hiszen a kis súlya mellett elképesztő tulajdonságokkal rendelkezik, melyek extrémebb körülmények között kifejezetten jól jönnek. A vízállóság itt már tok nélkül is elérhető, ráadásul egészen 10 méter mélységig képes állni a víz negatív hatásait, ami kifejezetten fontos tulajdonság lehet azoknak, akik vízi sportolás közben szeretnének jó minőségű, profi szintű felvételeket készíteni. A legújabb Gopro Hero 7 Black teljesen új szintre emeli az akciókamerák tudását, és felhasználását legyen szó, kép vagy videó készítésről. 

 


Gopro Hero 7 Black – HyperSmooth, TimeWarp 


Kép stabilizálás, stabilizátor nélkül? A Gopro Hero 7 Black képes ugyanis érzékelni a mozgást, és korrigálja a kamera rezgését a tökéletesen sima felvételekért. A TimeWarp segítségével Hatékonyan stabilizált idősor videók készíthetők, mozgás, sportolás közben, ami igazán nagy különlegesség ezen a terüeten. A sebességet akár 30-szorosára is növelheted annak érdekében, hogy a hosszú tevékenységek gyorsan megosztandó pillanatokká váljanak. 

 


Gopro Hero 7 Black – Élőkép és automatikus megosztás


A régóta várt instagram megosztási funkció is megérkezett, így már egyenesen az insta story-dba tölteheted fel a legszebb pillanataidat számítógép használata nélkül. Az új live streaming funkciónak köszönhetően pedig még Facebookra is élőben közvetítheted a különleges élményeket, vagy sport tevékenségeket, mely videókat nagy felbontásban azonnal menthetsz akár az SD kártyára is. A Gopro Hero 7 Black új szintre emeli a profi minőségű élőkép közvetítést, ami nagy lépés ebben a kategóriában. 

 


Gopro Hero 7 Black – 4K60 Videó és elképesztően éles 12 MP kamera


A legújabb Gopro Hero 7 Black 4K60 videó felvételére képes miközben 12 MP kamerájával, sokkal színesebb és élesebb képekben örökíthetők meg az extrémebb pillanatok is. Nem csak profi minőségű felvételeket garantál a Gopro Hero 7 Black, de erős kialakításának köszönhetően jó útitárs lehet a víz alatt, és az extrémebb hegyi terepeken is. Az ötletesen kialakított érintőképernyő segítségével pedig még könnyebb lett a kezelése, úgy hogy a főbb beállításokat már egyszerűen és gyorsan elérheted, ami kifejezetten fontos, ha éppen extrémebb szituációban próbálsz minőségi felvételeket készíteni. 

 


Gopro Hero 7 Black – Különleges funkciók


A mobiltelefonok világában egyre nagyobb szükség volt az akkumulátorok időtartamának növelésére és a töltési idő csökkentésére. A Gopro Hero Black 7 esetében is elérhető már a gyorstöltés funkció, ami nagyban megkönnyíti a kevésbé frekventált, mondjuk hegyi környezetben a kamera töltést, így sokkal több felvételt készíthetsz vele a túrák során, mint eddig bármikor. A Gopro Hero 7 Black képes kiszűrni a szél, a mozgás okozta rezgés és a kezelési zajokat az élesebb, világosabb hangminőség érdekében, ami tökéletes, ha nem átlagos környezetben szeretnél filmezni. A Go alkalmazásba képes elküldeni a felvételeket, és könnyen kezelhető videó fájlban lementeni, ezzel megkönnyítve a megosztást. Így már a család otthonmaradt tagjai sem maradhatnak ki az élményekből, melyeket a Gopro Hero 7 Black segítségével a felhőben megosztva pillanatok alatt eljuttathatsz hozzájuk. Próbáld ki filmjeid elkészítéséhez ezeket a különleges, a modern technikát követő funkciókat.

 


Gopro Hero 7 Black – Helytakarékos formátum


A Gopro Hero 7 Black támogatja a HEVC formátumot, mellyel, sokkal helytakarékosabban képes elmenteni videóidat az SD kártyára, ezért már nem kell többet tartanod attól, hogy felvétel közben elfogy a hely. Ráadásul már függőlegesen is filmezhetsz, ami igazán jó funkció a portré mód kedvelőinek. Mivel a Gopro Hero 7 Black intelligens módon használja a HDR-t, a helyi tónus térképezést (tone mapping) és a zajcsökkentést a felvételek optimalizálására még színesebb és profibb hatású képeket készíthetsz a lenyűgöző tájról, és a különleges kalandokról. 

 

 

Video felbontás :

 • 4K 4K Wide: 24, 30, 60 fps SuperView: 24, 30 fps 4:3 Wide: 24, 30 fps
 • 2K 2.7K Wide: 24, 30, 60, 120 fps SuperView: 24, 30, 60 fps Linear: 24, 30, 60 fps 4:3 Wide: 24, 30, 60 fps Linear: 24, 30, 60 fps 1441p Wide: 24, 30, 60, 120 fps Linear: 24, 30, 60 fps
 • HD 1080p Wide: 24, 30, 60, 120, 240 fps SuperView: 24, 30, 60, 120 fps Linear: 24, 30, 60, 120 fps
 • SD 960p Wide: 120, 240 fps 720p Wide: 60, 240 fps
 • Video formátum HEVC
 • Felvételi módok 15mp / 30mp klipek Idősor (Time Lapse): Lassított (TimeWarp) videó

 

Fotó:

 • Felbontás 12 MP

Felvételi módok:

 • Idősor fénykép
 • Éjszakai idősor fénykép
 • RAW fotó felvétel
 • Egyes fénykép
 • Éjszakai fotó Auto, 30/1, 30/2, 30/3, 30/6, 10/1, 10/2, 10/3, 5/1, 3/1 sorozatok
 • 0.5, 1, 2, 5, 10, 30, 60 mp-es time-lapse sorozatok

 

Audio:

 • Beépített mikrofon

 

LCD:

 • 2 colos érintő kijelző egyszerűsített kezeléssel

 

Tárolás:

 • microSDHC (legalább Class 10 vagy UHS-I besorolású)

 

Csatlakozás:

 • PC csatlakozás USB
 • HDTV Out micro HDMI
 • Bluetooth
 • WiFi
 • GPS

 

Akkumulátor:

 • Eltávolítható akkumulátor
 • Kapacitás 1220mAh

 

Vízállóság:

 • 10 m-ig vízálló

 

Méretek és tömeg:

 • Méretek (Mag x Szél x Mély) 62.3 x 44.9 x 33 mm
 • Tömeg: 116 g

 

Csomag tartalma:

 • 1 x HERO 7 Black kamera
 • 1 x kamera keret
 • 1 x akkumulátor
 • 1 x USB kábel
 • 1 x íves tapadó rögzítő
 • 1 x lapos tapadó rögzítő
 • 1 x felfogató csat

 

 


DJI Spark adapter a könnyebb töltésért! DroneXpert.hu | 2018. november 05.

DJI Spark adapter karbantartása, és az akkumulátorok...

A DJI Spark a legjobb kezdőknek való drónként került be a köztudatba. Alacsony árfekvése miatt sokak nagy kedvence lett, mert így tökéletesen megfelel hobbi drónnak, vagy családi használatú drónnak is. Azok választják leginkább, akik nagyobb anyagi kockázat nélkül, könnyedén szeretnék elsajátítatni a drón reptetés alapjait.

Nézzétek meg Ti is hogyan használhatjátok a drónokat a mezőgazdaságban! DroneXpert.hu | 2018. november 03.

Erdő telepítés drónnal? Már ez sem lehetetlen

A drónok szerencsére egyre nagyobb körben válnak ismertté, ami azt jelenti, hogy egyre több helyen hasznosíthatjuk ezeket a kis repülő szerkezeteket. A drónozás világa mindenkit magával ragad, és arra ösztönöz, hogy beépítsük a mindennapjainkba a drónok használatát. Így születnek meg olyan nagyra törő ötletek, mint hogy tökéletesen felhasználhatók az erdőtelepítések során. Megmutatjuk hogy lehet drónok segítségével környezetvédő, erdőtelepítő munkát végezni!

A drónnyereményjáték nyertesével olvashattok interjút, akinek két képpel is sikerült nyernie! Dronexpert.hu | 2018. október 17.

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Molnár István...

Különleges interjú a nyereményjáték nyertesével! DroneXpert.hu | 2018. október 17.

Interjú a drón fotó nyereményjáték egyik nyertesével!

Lezárult a drón fotó nyereményjátékunk, melynél arra kértünk titeket, hogy küldjetek be maximum 3 általatok a drónokról munka közben készített fotót. Elképesztően nagy számban érkeztek a kiválóbbnál kiválóbb képek , melyeknek mindegyikét öröm volt végignézni. Szoros volt a küzdelem a verseny végéig, mire ténylegesen kialakult egy élmezőny, azonban csak a legtöbb szavazatt kapó 3 nyerhette meg az ajándékcsomagot. Most a nyereményjáték egyik nyertesével beszélgetünk, Réti Mártonnal, aki...


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2018 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient