Összehasonlító fül

Drónt vagy drón kiegészítőt ajándékba? Ne kockáztass, vásárolj ajándékutalványt a DrónExperten szeretteidnek, így biztosan örömet tudsz szerezni, és nem kell visszaküldeni a terméket!


search

Ossza meg!


Ajándékutalványok


Termékajánló

20 000 Ft értékű ajándékutalvány drónokra, drón kiegészítőkre

20 000 Ft

20 000 Ft-os ajándékutalvány

Megajándékoznád szeretted, aki a drónozásért van oda, de nem értesz hozzá annyira, hogy...

Ajándkutalvány drónokra és drón kiegészítőkre 30 000 Ft értékben

30 000 Ft

30 000 Ft-os ajándékutalvány

Lepd meg szeretted egy új drónnal, vagy drónjához egy szuper kiegészítővel! Ha nem értesz...

50 000 Ft értékű ajándékutalvány drónokra és kiegészítőkre

50 000 Ft

50 000 Ft értékű ajándékutalvány

Ajándékozd meg szeretted egy drónnal, vagy kiegészítővel! Ha nem értesz hozzá sincs semmi...
Drónt vagy drón kiegészítőt ajándékba? Ne kockáztass, vásárolj ajándékutalványt a DrónExperten szeretteidnek, így biztosan örömet tudsz szerezni, és nem kell visszaküldeni a terméket!

Dji MINI2 drone bemutató 2021. július 09.

Dji MINI2 drone bemutató

Szinte egy évvel azután, hogy a DJI megjelent a frissített és továbbfejlesztett Mavic Minivel, a Mini 2 megjelent. A Mavic Mini stratégiai kiadás volt, válaszul az FAA követelményére, miszerint minden 250 g feletti drónot regisztrálni kell. A tavalyi Mavic Mini súlya 250 g, és hogy minden kétséget kizárjon arról, hogy az újabb modell a súlyhatár alá esik-e, a Mini 2 súlya 249 g. Azok számára, akik aggódnak a drón regisztrálása iránt, ez jó hirt jelent. A frissített kiadással egy kis frissített márkajelzés...

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...


Tovább a többi hírhez