Összehasonlító fül

DJI Osmo Mobile 2 Használt/Bemutató készülék


ESC
search

DJI Osmo Mobile 2 Használt/Bemutató készülék

Megvásárolható:
nem
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
dji

Ár: 46 990 Ft
Akciós ár: 35 990 Ft
DJI Osmo Mobile 2 Használt/Bemutató készülék


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

DJI Osmo Mobile 2 Használt/Bemutató készülék

A népszerű stabilizátor második generációja

Az Osmo Mobile 2 könnyebb, mint elődje ezért hosszabb használat közben is kényelmesebb a tartása. A beépített akkumulátor akár 15 órán át képes üzemeltetni a kézi stabilizátort és még a mobil eszközeinket is tölthetjük vele. A zoom csúszka segítségével, egy mozdulattal ráközelíthetsz bármilyen részletre, amit szeretnél megmutatni a közönségednek. Az Osmo Mobile 2 mind vízszintes és függőleges helyzetben képes képkészítésre. A kifinomult ActiveTrack funkció lehetővé teszi, hogy egy objektumra összpontosíts miközben mozgásban vagy. Mesélj el hihetetlen részletességgel egy storyt a DJI Osmo Mobile 2 segítségével.

 

Stabil és sima mozdulatok

Készíts filmet az útról. Válassz ki egy alanyt, majd bízd rá magad az Aktív követés funkció nyújtotta kényelemre - a beépített szenzorok és a kefe nélküli motor maximális stabilitást biztosít. Legyen szó kis rezgésekről gördeszkázás közben vagy ugrás okozta instabilitásról, az Osmo 2-vel a telefon stabilitása biztosítva van.

 

Fedezd fel a panoráma világát

Kalandjaid során számos lélegzetelállító tájra és lenyűgöző épületre bukkanhatsz. Örökítsd meg ezeket a pillanatokat a nagy felbontású panorámaképekkel. Az Osmo Mobile 2 automatikusan mozog, hogy több képet összerakva alkossa meg a gyönyörű panorámaképet. Használd a telefonodon a Táj vagy a Portré módot és örökítsd meg az élményt úgy, ahogy te látod.

 

Könnyű és hordozható

Most bárhova magaddal viheted. Az Osmo Mobile 2 az erős kompozit anyagoknak köszönhetően mindössze 485 grammot nyom, ami tökéletessé teszi a minden napos használatra. Az új designnal pedig még kisebbre össze lehet hajtani és még könnyebb hordozni. Mozogj, filmezz és oszd meg az élményeidet az Osmo Mobile 2-vel.

 

Specifikáció:

Méret: 295 x 113 x 72 mm

Súly: 485 g

Akkumulátor kapacitás: 2600 mAh

Teljesítmény: 18 Wh

Feszültség: 7.2 V

Működési hőmérséklet: 0 - 40 C°

Töltési idő: 2 óra

Működési idő: max. 15 óra

Fogyasztás: 1.2 W

Szabályozható tartomány: Pan+160° / Tilt+155°

Mechanikai tartomány: Pan+170° / Roll -90°-tól 70°-ig / Tilt+170°

szabályozható sebesség: 120°/mp

Kompatibilis telefonok szélessége: 58,6 - 85 mm

Típus: Bluetooth Low Energy 4.0

Címkék: akciós

Dróntechnológia 2020: a legelterjedtebb felhasználási szokások 2020. február 24.

A dróntechnológia múltja és jelene, jövője

Pilóta nélküli repülő járművek, légi robotok, drónok – bármilyen névvel is illetjük ezeket a készülékeket, kétségtelen, hogy az elmúlt évek során elképesztő ütemben nőtt a népszerűségük. Habár sokáig csak a mozikban vagy katonai bázisokon találkozhattunk velük (az utóbbi persze csak néhányakra igaz), a drónok mára nem csak a fogyasztói piacot hódították meg, hanem számos ipari szektort is forradalmasítottak, ami kevés technológiára igaz.

A drónreptetés alapjai kezdőknek 2020. február 17.

A drónreptetés alapjai kezdőknek

A drónok szó szerint egy teljesen új szintre emelik a felfedezés élményét. Ezek a repülő szerkezetek soha nem látott magaslatokból és szögekből kínálnak rálátást közvetlen környezetedre, és olyan helyekre is, amiket máshogy meg sem közelíthetnél. Azonban annak ellenére, hogy sok drón szinte már a dobozból kicsomagolva készen áll a repülésre, rólad, mint újdonsült pilótáról ez még nem mondható el. Egyet se félj, ugyanis az alábbi útmutató pont neked szól! Íme minden, amit kezdő pilótaként tudnod kell a drónokról!  

DJI Mavic drónok: DJI Mavic Mini, DJI Mavic PRO, DJI Mavic 2 2020. február 17.

Melyik DJI Mavic drón való neked?

Pályafutása során a DJI számos Mavic drónt dobott a piacra, és aki így 2020 elején végigpillant a termékcsalád tagjain, az láthatja, hogy a különböző modellek árai jócskán eltérnek egymástól. Szóval mi a különbség a DJI Mavic széria drónjai között? Miért választana valaki egy drágább modellt egy megfizethetőbb helyett vagy éppen fordítva? Mire kell odafigyelni, ha az ember DJI Mavic drónt szeretne vásárolni magának? A következő összehasonlításban minden kérdésre választ adunk, a cikk végén...

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában 2020. február 12.

Drónokat vetnek be a települések fertőtlenítésére Kínában

A Kínát és a környező országokat rettegésben tartó koronavírusról már az egész világ hallhatott. A betegségnek már számos halálos áldozata van, de szerencsére az emberi zsenialitás gyakran ilyen szükséghelyzetekben mutatkozik meg igazán.


Tovább a többi hírhez