CrystalSky 7.85” Ultra Brightness Bemutató/Használt készülék


ESC

CrystalSky 7.85” Ultra Brightness Bemutató/Használt készülék

Megvásárolható:
igen
Várható szállítás:
1-3 munkanap
Gyártó:
dji

Ár: 379 900 Ft
Akciós ár: 299 900 Ft
CrystalSky 7.85” Ultra Brightness Bemutató/Használt készülék


Az ár tartalmazza az ÁFÁt

Leírás

CrystalSky 7.85” Ultra Brightness Bemutató/Használt készülék

 

A kültéri légi felvételekhez készített CrystalSky monitor ultra fényes, a napfényben jól látható képernyő. Úgy tervezték, hogy a DJI GO / DJI GO 4 alkalmazással zökkenőmentesen működik, így a kamera-üzemeltetők teljes irányítást kapnak.

 

ULTRA-BRIGHT

Max. 2000 cd / m² fényerővel a CrystalSky monitor több mint négyszer olyan fényes, mint a tipikus mobil eszközök. A képernyőn megjelenő részletek tiszták és élesek, a színek élénkek, így a képminőség finomhangolásához szükséges minőséget biztosítják. A Sunlight Readability Enhancement módot kifejezetten a valós időben történő feldolgozásra tervezték, így kényelmesebb látványt nyújtva élénk fény mellett.

* 5.5 "/7.85" 1000 cd / m²; 7.85 "Ultra Bright 2000 cd / m²

Felbontás: 2048x1536 (7,85")

 

Testreszabott  rendszer és DJI GO / DJI GO 4

Egy újonnan tervezett rendszer eltávolítja a felesleges Android-alkalmazásokat és szolgáltatásokat, és ellenáll a vírusok és a szemétszoftverek ellen. Ez biztosítja, hogy a CrystalSky monitor mindig optimális teljesítményt nyújtson. A beágyazott DJI GO / DJI GO 4 alkalmazás teljes hozzáférést biztosít az összes DJI GO / DJI GO 4 funkcióhoz, beleértve a repülőgép paraméterek beállítását, a kamera vezérlését, a felvételek kezelését és a lejátszást. Az offline térképek használata esetén a térképek akkor is elérhetők maradnak, ha a Wi-Fi eléréséről van szó.

 

POWER SUPPLY

A kétcellás, 4920 mAh másodlagos külső akkumulátor biztosítja a CrystalSky monitor hosszabb működési idejét, mint a hasonló mobil eszközök. Támogatja a gyors töltést, és a kisülési sebességet még alacsony hőmérsékleten is szabályozza. A 7,85 " méretű képernyővel 5-6 óra maximális működési időt érhet el.

 

DUAL SD CARD SLOTS

A két Micro SD kártyanyílással ellátott CrystalSky monitor tárolója bővíthető, vagy a Micro SD kártyán rögzített felvételeket közvetlenül a monitoron lehet lejátszani. Használható felvételkészítéshez is. A DJI GO / DJI GO 4 beépített szerkesztők használatával gyorsan és azonnal megoszthatja a kiváló minőségű szerkesztéseket a közösségi médiával.

 

A CrystalSky monitor támogatja a H.264 és a H.265 video dekódolást, lehetővé téve a fájlok lejátszását 30 képkocka / másodperc sebességgel és 60 kép / mp sebességgel. Ezek a videók a HDMI porton keresztül is továbbíthatók.

 

Portok és hálózat

A CrystalSky monitor HDMI portja lehetővé teszi akár 4K videó kimenetet az FPV szemüvegekhez és egyéb megjelenítő eszközökhöz.

Ha az internethez csatlakozik, a CrystalSky monitor könnyű hozzáférést biztosít a rendszerfrissítésekhez, az élő közvetítéshez, a fotó- vagy videó megosztáshoz, az adatok szinkronizálásához és még sok minden máshoz. A fájlméreteket a lehető legnagyobb mértékben optimalizálják a mobil adatigények minimalizálása érdekében.

A fedélzeti Micro USB és USB-C portok kényelmesen csatlakoztatják a CrystalSky monitorot egy távirányítóhoz vagy más eszközökhöz.

 

 Optimizált hőmérséklet

A legtöbb okos készüléket úgy tervezték, hogy közös hőmérsékleti tartományban működjön. A CrystalSky monitor külső akkumulátorát szélsőséges hőmérsékletekhez tervezték. Képes olyan alacsony hőmérsékleten működni, mint -20 °C, és belső hűtőrendszerével normálisan 40 °C hőmérsékleten működik.

 

DJI AERIAL SYSTEM COMPATIBILITY

A CrystalSky monitor gyorsan csatlakozhat az Inspire sorozat, a Phantom 4 sorozat, a Phantom 3 sorozat (Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced), a Matrice sorozat és az Osmo sorozathoz (az Osmo Mobile kivételével) Wi-Fi hálózaton keresztül vagy távvezérlő USB-portján keresztül, az adott terméktől függően.

* Továbbá, a CrystalSky könnyedén csatlakoztatható a Cendence távvezérlőhöz anélkül, hogy további rögzítőkeretre lenne szükség.

 

Kompatibilis:

Mavic Pro,Mavic2,AIR

Phantom 4 Series

Phantom 3 Series

Inspire Series

Osmo

Osmo+

Osmo Pro

Osmo RAW

Osmo Pro/RAW - Wired Video Adapter

CrystalSky - Osmo Pro/RAW Mounting Bracket

Cendence Remote Controller

CrystalSky - Remote Controller Mounting Bracket

CrystalSky Mavic/Spark Remote Controller Mounting Bracket

 

Csomag tartalma:

7.85" Ultra Brightness:

CrystalSky Monitor ×1

Intelligent Battery ×2

Intelligent Battery Charging Hub ×1

 

Címkék: akciós

Kerüld el a drón törést könyedén tippjeinkkel! DroneXpert | 2019. február 04.

10 tipp drón balesetek elkerüléséhez

Szerencsére egyre többen kezdenek bele a drónozásba, és egyre többeknek válik a hétvégi kikapcsolódás szerves részévé. Azért is jó, hogy egyre többen kedvelik meg a repülés világát, mert elképesztő felvételeket láthatunk, a világ szinte minden tájáról olyan perspektívából ahonnan előtte sosem. Azonban a kezdeti lépéseknél nem árt vigyázni, hiszen a baj könnyen jön, és ha nem vagyunk elég felkészültek elkerülhetetlen a baleset. Megmutatjuk mit tudsz tenni a balesetek elkerülésének érdekében. 

Elképesztő videók 2018-ból drónnal! DroneXpert.hu | 2019. február 03.

Top 5 drón videó 2018-ban amitől garantáltan leesik az...

A drónozást manapság már nem lehet nem szeretni. Annyi elképesztő kép és felvétel kerül ki az online felületekre, hogy még ha akarnánk sem tudnánk elkerülni őket. Elképesztő videók, melyektől garantáltan leesik az állad. Ne hagyd ki 2018 legjobb videóit!

5 szuper kiegészítő telefonokhoz a profibb képalkotásért! 2019. január 02.

Top 5 telefonos kiegészítő a tökéletes képekért!

A fényképezésre alkalmas telefonok elterjedésével egyre nagyobb az igény arra, hogy ezekkel a készülékekkel minél minőségibb képeket és videókat készíthessünk a mindennapokban. Sokak szerint a csúcskategóriás telefonok sosem fogják átvenni a profi fényképezők helyét, azonban a gyártók évről évre kísérletet tesznek rá, hogy profi szinten is használható készülékeket dobjanak piacra. A fotózáshoz és videózáshoz ha valaki kicsit profibb szinten szeretné csinálni, de nincs meg a megfelelő tőke hozzá...

Tartsd biztonságban drónodat a hidegebb napokon is! DroneXpert.hu | 2018. december 03.

Így óvd meg drónodat a hidegben

A tél és a hideg közeledtével egyre többen gondolkoznak el azon, hogy vajon kedvenc drónunk mennyire bírja majd a hideget, és az akkumulátoraira lesznek e valamilyen káros hatással a mínuszok, melyek télen elkerülhetetlenek. Ha Te sem szeretnéd a szekrényben tartani drónodat a tél során, akkor olvass tovább, mert megmutatjuk mire kell különösen nagy figyelmet fordítani ebben az időszakban ahhoz, hogy a repülés élménye teljes maradjon.


Tovább a többi hírhez

Ⓒ 2017 - 2019 DRONEXPERT.HU

Honlapkészítés, webdesign: Expedient